DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:28

Sylas Rün S13 – Sylas Rün Build

Sylas Rün S13 – Sylas Rün Build

Ülkemizde geniş bir hayran kitlesine sahip olan Lol, gerek şampiyonları gerekse ekran grafikleriyle hafızalara kazınmış durumdadır. Oyunun sağlam grafikleri ve farklı hikayelere sahip şampiyonları ona olan ilgi ve alakayı da arttırmaktadır. Her şampiyon için farklı counter ve Rün olması onları aynı zamanda güçlü birer karakter haline getirmektedir. Oyuncular eskiden dış görünüşe göre rastgele bir şampiyon seçerler ve maça girerken şimdilerde ilk olarak o şampiyon hikayesine bakmakta sonrasında counterları ve rünleri inceleyerek eğer gerçekten kaliteli bir şampiyon ise onu tercih etmektedirler. Bu bağlamda bizde sizlere oldukça sevilen ve talep gören Sylas Rün S13 – Sylas Rün Build konusundan bahsedeceğiz. Sylas karakterler arasında kendine güveni tam olan ve asla gamerı yarı yolda bırakmayan bir şampiyon olarak nam salmıştır.

Sylas

Tortudereli Sylas, Demacia'nın kenar mahallelerinden birinde büyümüş olması sebebiyle buranın karanlık yüzünün bir sembolü haline gelmiştir. Çocukluk döneminde gizli büyü gücünü görüp ortaya çıkarabilme özelliği sebebiyle ülkenin meşhur sihir avcılarının radarına takılan Sylas, atıldığı zindandan kaçarak kalbi taş kesen bir devrim lideri konumuna gelmiştir.  Bir zamanlar hizmet verdiği krallığı artık yok etmek için and içen kahramanımız çevresindekilerin büyü gücünü de bu emelde korkmadan kullanmaktadır. Ayrıca büyücülerden oluşan takipçilerinin sayısının her geçen gün artıyor oluşu Sylas üzerinde baskı yaratmamakta aksine onun intikam ateşini körüklemektedir.

Sylas Rün

  1. Sylas ın en sevilen rünü oyuncular arasında %100 oranla tercih edilen yenilmez rünüdür.
  2. Aynı isabet bazında efsane sıvışma ve Pratik Zeka rünleri ise oyuncuların %99 gibi oldukça yüksek bir oranla tercih ettikleri rünler arasındadır.
  3. Son direniş rünü ise gamerların %98 gibi gayet yüksek bir oranla tercih ettikleri rünler arasındadır.
  4. Kahramanımız azim bazında bakıldığında ise %72 ile ikinci şans rünü tercih edildiği görülmektedir.
  5. Şampiyonun aşırı büyüme ve gözü kara rünleri ise %48 gibi ortalama bir oranla tercih edilmektedir.

Görüldüğü gibi Sylas Rün dendiği an akla genelde bu rünler gelmektedir. Kahramanın güçlü rünleri oyuncular arasında da bir hayli popülerdir. Listeyi inceleyerek siz de kolayca seçiminizi yapabilirsiniz.