DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:29

Syndra CT S13 - Syndra Counterları S13

Syndra CT S13 - Syndra Counterları S13

Oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan LOL, birçok şampiyon karakteri ile öne çıkmaktadır. Her oyuncunun kullandığı karakter farklıdır ve kimisi daha seri karakterler tercih ederken kimisi hasarı yüksek olanları seçmektedir. Hal böyle olunca her karakteri ve şampiyonu ayrı ayrı inceleyerek kişilerin kendi isteklerine göre şampiyon seçmesi de elzem bir durum haline gelmektedir. Bu yazımızda Syndra karakteriyle ilgili kısaca bilgiler vererek özelliklerinden bahsedeceğiz. Aynı zamanda Syndra’nın hangi karakterler karşısında zayıf olduğunu da oyuncuların oranları kıyaslayabileceği şekilde basitçe anlatacağız. Syndra CT S13 - Syndra Counterları S13 konusunda gerekli tüm bilgileri metnin devamında bulabilirsiniz.

Syndra

Bu karaktere ait en popüler özellikler şampiyonlara ilave hasar veren karanlık küre ve etki alanını genişleten zayıflara acıma skilidir. Aynı şekilde güç patlaması yaparak menzilini arttırması da Syndra’nın sevilen ve sık kullanılan özelliklerinden biridir.

Syndra Counterları

  1. Taliyah: Syndra’nın Taliyah karşısında koridor kazanma oranı %35,58’dir. Aynı şampiyon karşısında maç kazanma oranı ise biraz daha düşük seviyede seyretmekte olup %30,77 olarak hesaplanmıştır.
  2. Kassadin: Syndra bu şampiyon karşısında%37,842lik bir koridor kazanma oranına sahiptir. Kassadin karşısında maç kazanma oranı ise %38,07’dir.
  3. Anivia: Syndra’nın Anivia karşısındaki koridor kazanma oranı %40’dır. Maç kazanma oranı ise koridora göre biraz daha artmakta olup %48,57 olarak hesaplanmış durumdadır.
  4. Yasuo: Syndra’nın Yasuo karşısındaki koridor kazanma oranı %41,51’dir. Bu şampiyona karşı maç kazanma oranı ise ne düşük ne yüksek seviyelerde olup %45,63 olarak ölçülmüştür.
  5. Zoe: Syndra, Zoe karşısında %44,64’lük bir koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı karakter karşısında maç kazanma oranı ise %38,1’dir.
  6. Zed: Bu karakter karşısında koridor kazanma oranı %45,07 iken maç kazanma oranı %52,99 gibi yarı yarıyadan biraz daha fazla bir seviyededir.
  7. Ekko: Syndra’nın Ekko karşısında koridor kazanma oranı %48,06 ve maç kazanma oranı %43,69’dur.

Görüldüğü gibi Syndra Counterları açıklanmış ve bu karakterin hangi şampiyonlar karşısında zayıf olduğu konusuna değinilmiştir. Syndra yetenekleri oldukça önemli olan ancak bazı şampiyonlar karşısında her karakter gibi zayıf yönleri de bulunan bir yetenektir.