DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:19

Tahm Kench İtem Dizilimi – Tahm Kench İtem Build

Tahm Kench İtem Dizilimi – Tahm Kench İtem Build

Çıkış tarihinden bu yana birçok oyuncuya seslenmeyi başaran League of Legends oyunu gün geçtikçe çok daha fazla insana ulaşmaktadır. Bu başarısının ardında yatan başlıca etmen oyunun geliştirici ekibidir. Doğru zamanda yapmış oldukları doğru güncellemeler ve oyuna getirdikleri yenilikler sayesinde bünyelerine kazandırdıkları oyuncuların ilgisini her zaman diri tutmaktadır. Ayrıca oyun içinde bulunan birbirinden ilginç karakterler ve bu karakterlere ait olan birbirinden enteresan hikâyeler sayesinde de birçok oyucunun dikkatinin dağılması engellemektedir. Oyun içinde bulunan birbirinden ilginç oyun modları da oyuncuların sıkılmasını her daim engellemektedir. Tahm Kench İtem Dizilimi – Tahm Kench İtem Build başlıklı yazımızda da siz değerli oyuncular için Tahm Kench karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimi aktarılmaktadır. İçeriği okumaya devam ederek maddeler halinde hazırlanmış olan item dizilimine ulaşabilirsiniz.

Tahm Kench

Tarih boyunca birçok farklı isimle anılan Tahm Kench bir çeşit şeytandır. Doymak bilmeyen açlığını nehirler boyunca dolaşarak karşısına çıkan yaratıklar sayesinde bir nebze olsun bastırmaya çalışmaktadır. Dış görünüşü berbat olsa da bazı canavarlar bu görünüşe ilgi çekici diyebilmekte ve şaşırtıcı şekilde dikkatlerini bu karaktere yansıtmaktadır. Kendisinden şüphelenmeyen herkesi teker teker katletmekte ve midesini biraz olsun doyurmaktadır. Oldukça uzun olan dilini bir kırbaç gibi kullanarak rakiplerini neye uğradığını şaşırtmaktadır. Ardından da sersemlemiş düşmanlarını bir dipsiz kuyu gibi olan midesine yollamaktadır.

Tahm Kench İtem

Doğru bir item dizilimi ile iğrençliğine iğrençlik katan ve daha da vurdumduymaz olabilen Tahm Kench karakterinin item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular ilk sırada genellikle Çelikyürek itemini tercih etmektedir.
  • Ardından Çelik Kaplamalı Çizme itemini tercih etmektedir.
  • Daha sonra Günateşi Kalkanı itemini satın almaktadır.
  • Dördüncü sırada Çivili Zırh itemi envanterlere eklenmektedir.
  • Beşinci sırada Ruh Gömleği itemini satın almaktadır.
  • Son olarak Doğanın Kudreti itemini satın alarak item dizilimin sonlandırmaktadır.

Tahm Kench İtem dizilimi yukarıda belirtildiği gibidir. İyi oyunlar ve bol zaferler dileriz.