DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:19

Taliyah İtem Dizilimi – Taliyah Kench İtem Build

Taliyah İtem Dizilimi – Taliyah Kench İtem Build

Dünya üzerinde en çok oynana oyunlardan birisi olan League Of Legends oyunu dünya çapında bir üne ulaşmıştır. Çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen popülerliğinden hiçbir şey kaybetmemiştir. Bunun nedeni oyunun arkasında duran yapımcı ekibidir. Doğru zamanda yapılan doğru güncellemeler sayesinde ve aynı zamanda oyuncuların isteklerine kulak verip ellerinden geldiğince çabuk bir şekilde isteklerini yerine getirmektedirler. Bunun yanında oyun içinde bulunan yüzlerce karakter ve bu karakterlere yazılmış olan yüzlerce karakter hikâyesi de oyuncuların ilgisini her zaman diri tutmaktadır. Bu nedenle Taliyah İtem Dizilimi – Taliyah İtem Build başlıklı yazımızı Taliyah karakterini ve bu karakteri merak eden oyuncular için hazırladık. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Taliyah karakterinin item dizilimini ve kısa hikayesini anlatmaya başlayalım. İşte Taliyah karakterinin hikayesi

Taliyah

Bir yandan gençliğinin merakını yaşarken bir yandan da yetişkin olmanın verdiği sorumluluklar arasında can çekişen Taliyah en sonunda kendini göçebeliğe vurarak kurtarmayı düşünmüştür. Aynı zamanda bir büyücü olan Taliyah göçmenliğinin süresince sahip olduğu güçlerin farkına varmakta ve kendisini keşfetmektedir. Sonrasında göçebeliğin kendisine uygun olmadığını düşünmekte ve kabilesini korumak için tekrardan topraklarına dönmektedir. Oldukça ince düşünceli ve sevecen olmasını bir zaaf olarak görmekte olanlara acımasız yüzünü göstererek bedel ödetmektedir. Bunu görenler ise onun düşünceli davranışlarını bir daha zaaf olarak görmeye ve onun bu iyi yönlerini kullanmaya çalışmamıştır.

Taliyah İtem

Taliyah karakteri doğru item dizilimi ile düşmanlarını birer birer yok edecek güce ulaşabilmektedir. Oyuncuların yaygın olarak kullanmakta olduğu Taliyah item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular genellikle Luden’in Çığlığı itemini tercih etmektedir.
  • İkinci olarak Sihirbaz Pabuçları itemini satın almaktadır.
  • Daha sonra Gölgealev itemini tercih etmektedir.
  • Dördüncü sırada Zhonya’nın Kumsaati itemini tercih etmektedir.
  • Hemen ardından Rabadon’un Şapkası itemini satın almaktadır.
  • Son olarak Hiçlik Değneği itemini satın alan oyuncular dizilimi sonlandırmaktadır.

Doğru bir item dizilimi ile bütün karakterler bir şansı hak etmektedir. Şimdiden hepinize iyi oyunlar dileriz.