DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:18

Talon İtem Dizilimi – Talon Kench İtem Build

Talon İtem Dizilimi – Talon Kench İtem Build

Çıkış tarihinden bu yana birçok oyuncuya ulaşmayı başaran LoL oyunu gün geçtikçe daha çok insana ulaşmaktadır. Bu etkisi birçok kişiyi şaşırtmaktadır çünkü birçok oyuncu üzerinden yıllar geçtikçe popülerliğinin azalmasını beklemektedir. Bundan dolayı her geçen gün yeni oyuncular katılması birçok oyuncuyu şaşırtmaktadır. Lol yapımı bu başarısını arkasında duran geliştirici ekibe borçludur. Bu ekip zamanında güncellemeler ve yenilikler getirerek birçok oyuncunun ilgisini çekmeyi başarmıştır. Ayrıca yaptıkları güncellemeler ile oyuncuların isteklerine cevap vermeyen firma birçok oyuncunun gönlünü fethetmiştir. Buna ek olarak oyun içinde bulunan birbirinden ilginç karakterler ve bu karakterlere ait olan birbirinden enteresan hikâyeler ile ilgi çekici bir hâl almıştır. Talon İtem Dizilimi – Talon Kench İtem Build başlıklı yazımızda siz değerli oyuncular için Talon karakterinin kısa hikâyesini ve diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimini aktarmaktayız.

Talon

Elinde bulunan bıçakları ile korku salan ve düşmanların canını almaya çalışan Talon oldukça sessiz çalışan ve merhametten son derece yoksun bir kişiliktir. Yaşadığı topraklarda hayatta kalabilmek için dövüşmeyi, savaşmayı ve can almayı öğrenmiştir. Zorlu sokaklarda hayatta kalmayı öğrenen Talon gün geçtikçe daha da tehlikeli bir duruma gitmeye başlamıştır. Bir aile tarafından evlatlık alınan Talon artık bu üstün katil ve çalma yeteneklerini imparatorluğun hizmeti için kullanmaktadır. Bu özelliğini rakip imparatorlukların krallarını yok etmek için kullanmaktadır. Bu özelliği ile de Bıçağın Gölgesi olarak nam salmıştır.

Talon İtem

Doğru bir item dizilimi ile gizliliğine gizlilik ve acımasızlığına acımasızlık katabilen Talon İtem dizilimi aşağıda belirtildiği gibidir.

  • Oyuncular ilk sırada genellikle Vahşi Hydra itemini tercih etmektedir.
  • İkinci olarak genellikle lonia Çizmeleri itemini tercih etmektedir.
  • Daha sonra Kara Balta itemini satın almaktadır.
  • Hemen ardından Şahbaz Jak’Sho itemini satın almaktadır.
  • Beşinci sırada Serylda’nın Garezi itemini tercih etmektedir.
  • Son olarak Ölümün Dansı itemini tercih etmekte ve item dizilimini sonlandırmaktadır.

Yukarıda Talon item dizilimi verilmiştir. İyi oyunlar ve bol zaferler dileriz.