DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:18

Taric İtem Dizilimi – Taric Kench İtem Build

Taric İtem Dizilimi – Taric Kench İtem Build

Moba strateji oyun türünü sevenlerin neredeyse âşık olduğu oyunlardan birisi olan LoL oyununun çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen popülerliği giderek artmaktadır. Bu birçok kişiyi şaşırtmaktadır. Bu başarının ardında duran geliştirici ekip doğru zamanda doğru güncellemeler yapması ve oyuna sürekli yenilikler getirmesi ile bilinmektedir. Bundan dolayı birçok oyuncunun gözde ekibidir. Ayrıca oyun içinde bulunan birbirinden enteresan karakterler ve bu karakterlere yazılmış olan birbirinden ilginç hikâyeler de oyuncuların ilgisini her zaman diri tutmaktadır. Oynamak için kendilerine ana karakter belirlemiş olan oyuncular bu karakterlerin hikâyelerini öğrenmek istemektedir. Bundan dolayı siz değerli oyuncular için Taric İtem Dizilimi – Taric Kench İtem Build başlıklı yazımızı hazırlamış bulunmaktayız.

Taric

Yaşadığı toprakların muhafızlığını üstlenen ve bu uğurda canını bile verebilecek olan Taric sevgi ve dünyanın güzellikleri için savaşmaktadır. Bir zamanlar aklı başında değildi ve görevlerini sürekli ihmal etmeye başlamıştı. Bu zamanda hükümet tarafından fark edilmişti ve topraklarından sürgün edilmişti. Bunu kaldırmayan Taric kefaretini ödeyebilmek için Targon Dağı adında bir dağa tırmanmıştır. Bu dağın zirvesine çıktığında ise çok daha vahim bir vazife ile karşı karşıya kalmıştır. Bunu gören halkı onu tekrardan topraklarının muhafızı yapmak istemiştir. O günden bu yana rakiplerinin hain planlarını bozmakta ve topraklarına yapılan saldırılara karşı topraklarını ve halkını canı pahasına korumaktadır.

Taric İtem

Doğru bir item dizilimi ile düşmanlarına karşı bin kat daha fazla acımasız olan Taric karakterinin oyuncular tarafından büyük bir sıklıkla kullanılan item dizilimi aşağıda verilmiştir.

  • Oyuncular genellikle Dağın Siperi itemini alarak oyunlarına başlamaktadır.
  • Ardından Çelik Kaplamalı Çizme itemini satın almaktadır.
  • Hemen ardından demir Solari’nin Broşu itemini tercih etmektedir.
  • Sonrasında Yaklaşan Kış itemini tercih etmektedir.
  • Beşinci sırada oyuncuların çoğu Zeke’nin Ahengi itemini satın almaktadır.
  • Son sırada Şövalyenin Adağı itemini satın alan oyuncular dizilimi sonlandırmaktadır.

Taric İtem dizilimi yukarıda belirtildiği gibidir. Doğru bir item dizilimi ile tüm karakterler bir şansı hak etmektedir.