DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:25

Taric Rün S13 - Taric Rün Build

Taric Rün S13 - Taric Rün Build

League Of Legends oyununu bu denli sevilen bir hale getiren unsurlardan biri de içindeki karakterlerin güçlü ve özellikli oluşudur. Taric karakteri de bu sevilen herolardan biridir. Bizler de bu yazımızda sizlere  bu karakterin rünlerinden söz edeceğiz. Taric Rün S13 - Taric Rün Build yazımızda Taric ile ilgili merak ettiklerinizi bulabilirsiniz.

Taric

Taric muhafızın suretidir. Runeterra'da sevgi ve güzellik bekçisidir. Ancak inanılmaz bir gücü vardır. Görevini yapmadığı için Demacia'dan sürgüne gönderilmiştir. Targon Dağı'na günahının kefaretini ödemek için çıkmıştır. Burada yıldızların arasındayken daha yüce ve zor bir görevle karşılaşmıştır. Bu haldeyken kadim Targon'un gücü ile birlikte Valoran'ın da koruyucusu unvanına sahip olmuştur. Bu saatten sonra Hiçlik'in karanlık adımlarına ve hamlelerine karşı her an tetikte bulunmaktadır.

Taric Rün

Taric çeşitli rünlere sahip bir herodur. Sayıca da rün sayısı fazladır. İlham rünleri azim rünlerinden daha çoktur ve daha çok fazla tercih edilir.

  1. İlham bazındaki rünlerinde en çok tercih edilen rünü buzul takviyesidir ve %100 oranla seçilir. Bir sonraki rünü de yine %95 gibi yüksek bir oranla seçilen kozmik sezgidir.
  2. Diğer ilham rünleri %58 oranıyla tercih edilen Hextexh sıçratıcısı, %57 ile seçilen peksimet teslimatı ve %42 gibi bir oranda tercih edilen minyon uçuran rünüdür.
  3. Son ilham rünü ise %35 gibi çok düşük bir oranda tercih edilen mükemmel zamanlamadır.
  4. Azim rünlerine gelecek olursak bizi en yüksek oranla canlandır rünü karşılıyor ve %66'lık bir oranda seçilir. Sonrasında %43 ile kemik zırh rünü tercih edilir.
  5. Son rünlerimiz ise %34 gibi oldukça düşük oranla seçilen ikinci şans ve gözü kara rünleridir. İkisi de aynı orana sahiptir.

Taric'in, güç ve tercih edilirlik olarak değerlendirildiğinde ortalama bir şampiyon olduğunu söyleyebiliriz. Oyuncular tarafından da oldukça sevilen bir şampiyondur. Oyuncuları tatmin eden bir gücü var diyebiliriz. Ancak League Of Legends'ta ne kadar güçlü şampiyonlarla oynanırsa oynansın, oyuncuların oyunu oynayış şekli ve oyun deneyimi iyi bir seviyede değilse rakibi alt etmek zordur. Bu noktada oyuncunun performansı yine çok belirleyici olacaktır.

Taric Rün yazımızla sizler de Taric karakteriyle ilgili merak ettiklerinizi öğrenebilir, oyun zevkinizi artırabilirsiniz.