DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:17

Teemo İtem Dizilimi – Teemo Kench İtem Build

Teemo İtem Dizilimi – Teemo Kench İtem Build

Çıktığı günden bu yana moba severlerin büyük bir kısmını bünyesine katan ve kalanları da bir şekilde bünyesine katmayı başaran LoL oyunu hem dünyada hem de ülkemizde büyük bir ses getirmiştir. İçinde barındırdığı farklı oynanış tarzları ve birbirinden ilginç karakterler ile büyük bir ilgi toplamayı başarmıştır. Buna ek olarak bu karakterlere yazılmış olan hikâyeler de oldukça enteresandır ve birçok oyuncunun ilgisini çekmiştir. Kendilerine oynamak için main karakter belirlemiş olan oyuncuların büyük bir çoğunluğu bu hikâyeleri okumakta ve karakterleri ile özdeşleşmeye çalışmaktadır. Teemo İtem Dizilimi – Teemo Kench İtem Build başlıklı yazımızda ise siz değerli oyuncular için Teemo karakterinin kısa hikayesini ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından yaygın olarak kullanılan item dizilimin aktarmış bulunmaktayız. Yazımızı okumaya devam ederek hikâyeye ve item dizilime ulaşabilirsiniz.

Teemo

Görünüşünün aksine son derece dayanıklı ve son derece korkusuz olan Teemo karşısına çıkan bütün tehditlere karşı son derece korkusuzca savaşmaktadır. İçinde barındırdığı bitmek bilmeyen keşfetme isteği, huzur ve neşeyle tüm dünyayı dolaşmaktadır. Ayrıca kendi ahlâk anlayışı son derece sarsılmazdır. Gelmiş olduğu topraklarda yazılmış olan izci andını harfi harfine uygulaması birçok arkadaşını gururlandırmaktadır. Bazen yaptığı eylemlere o derece kendini kaptırmakta ve gözü dönmektedir. Fakat hiçbir şey Teemo’nun görev aşkının ve keşif aşkının önüne geçememektedir.

Teemo İtem

Doğru bir item dizilimi ile karşısına çıkan düşmanları ile tam bir oyuncak gibi oynayan Teemo İtem dizilimi aşağıda verildiği gibidir.

  • Oyuncular genellikle Nashor’un Dişi itemini alarak oyunlarına başlamaktadır.
  • Ardından birçok oyuncu Sihirbaz Pabuçları itemini satın almaktadır.
  • Hemen sonra Liandry’nin Istırabı itemini satın alan oyuncular,
  • Dördüncü sırada Uğursuz Koruma itemini tercih etmektedir.
  • Hemen ardından Morellonomikon itemini satın almaktadır.
  • Son olarak Rabadon’un Şapkası itemini satın alan oyuncular dizilimi sonlandırmaktadır.

Doğru bir item dizilimi ile bütün karakterler bir şansı hak etmektedir. İtem dizilimi tek başına çoğu zaman yeterli olmamaktadır. Bundan dolayı doğru bir oyun tarzı da geliştirilmelidir.