DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:29

Teemo Rün S13-Teemo Rün Build

Teemo Rün S13-Teemo Rün Build

League of Legends oyunu birçok şampiyon barındırmaktadır. Riot Games tarafından geliştirilen bu oyunun Türkçe anlamı Efsaneler Ligi’dir. Kısaltılmış hali ise LoL’dür. Bu oyun MOBA türünde strateji oyunudur. Bu oyunda beş güçlü şampiyondan oluşan iki takımın birbirlerinin üslerini yok etmeye çalıştığı ve takım çalışmasının çok önemli olduğunu biliyoruz. 140’tan fazla şampiyon barındıran bu oyunda rakibini katletmeyi ve kuleleri yıkmayı amaçlamalısınız ki başarılı olasınız. Türkiye’de şu ana kadar toplam 15 milyon LoL hesabı açılmıştır. Teemo Rün S13-Teemo Rün Build başlığından da anlayacağınız üzere bu yazımızda sizlere Teemo’dan ve rünlerinden bahsedeceğiz.

Teemo

Teemo en tehlikeli ve tehditkâr engellerden ve maçlardan bile korkmayan sonu gelmez bir neşe ve hevesle dünyayı arşınlıyor. Teemo karakterimiz de görev bilinci oldukça yüksektir ve hafife alınacak bir şey değildir. Maçlarda filmlerde görmeye alışık olduğumuz kabile üyeleri gibi elindeki boruyla dartlar atarak saldırmaktadır. Ultimate ability’si ise mantarlardır. Bu mantarları haritanın istediğiniz bölgelerine dizebiliyorsunuz ve karşı rakip takımdaki karakterler de mantarları patlatıyorlar. Bununla beraber hem yavaşlıyorlar hem de damage alıyorlar.  Teemo’nun şöyle bir özelliği de bulunmaktadır: olduğu yerde durur ve 1,5 saniye boyunca hiçbir şey yapmazsa istediği süre boyunca gizlenebilmektedir.

Teemo Rün

  1. Teemo birden çok rüne sahiptir. İsabet ve azim rünlerine sahip olan Teemo’nun isabet rünleri azim rünlerinden sayıca fazladır.
  2. Teemo’nun isabet rünlerinde en çok tercih edilen rün sayısı dörttür.
  3. İsabet rünlerinde en çok tercih edilen saldırıya devam ve efsane: çeviklik rünü aynı oranda tercih edilir. Saldırıya devam ve efsane: çeviklik rünü %100 oranla tercih edilir.
  4. Bu rünlerden sonra isabet rünlerinde en çok tercih edilen rün ise son direniş rünüdür. Son direniş rünü %81 oranla tercih edilir.
  5. Son direniş rününün ardından %63 oranla pratik zekâ rünü gelir.
  6. Azim rünlerine geldiğimizde ise kemik zırh rünü %81 oranla tercih edilir. Bunun dışında kalan rünlerden tahrip %44, aşırı büyüme %50 oranıyla tercih edilir ki bu oranlar oldukça düşüktür.

Bu yazımızda sizlere Teemo’dan ve rünlerinden bahsettik. Sizler de Teemo Rünlerinden istediğinizi tercih edebilirsiniz.