DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:17

Thresh İtem Dizilimi – Thresh Kench İtem Build

Thresh İtem Dizilimi – Thresh Kench İtem Build

Çıkış tarihinden bu yana birçok moba severi bir araya getirmeyi başaran ve gün geçtikçe çok daha fazla moba severe ulaşmaya devam eden yapımcı şirket içinde barındırdığı birçok farklı oyun modu ve karakterle birlikte yeni yeni oyuncuların dikkatini çekmeyi başarmıştır. Bunun yanında tasarımını gerçekleştirdikleri karakterlere yazmış oldukları birbirinden enteresan hikâyeler de birçok oyuncuyu ekranların başına kilitlemektedir. Böylesine fazla karakter olduğunda oyuncular genellikle main karakter seçmekte zorlanmaktadır. Fakat kendilerine oynamak için main karakter seçmeyi başaran oyuncuların büyük bir çoğunluğu karakterlerinin hikâyelerini merak etmektedir. Bundan dolayı siz değerli oyuncular için Thresh İtem Dizilimi – Thresh Kench İtem Build başlıklı yazımızda Thresh karakterini seven oyuncular için bu karakterin kısa hikâyesini ve diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimin aktarmış bulunmaktayız.

Thresh

Son derece zalim ve kötülük konusunda oldukça zeki olan Thresh oldukça huzursuz ve gözlerini hırs bürümüş bir çeşit ruhtur. Bu ruh zamanında sayısız büyünün koruyuculuğunu yapmaktayken şimdilerde ölümden bile daha haşmetli bir gücün peşine düşmüştür. Bu yolculukta karşısına çıkan insanlara dayanılamayacak derecede işkencelerde bulunarak ruhunu beslemektedir. Karşılaştığı yaratıkları elinde salladığı fenere hapsederek sonsuza kadar sürecek olan bir işkenceye başlamakta ve hepsini doğduğuna pişman etmektedir. Bunu yaparken son derece büyük keyif alarak kendisini ve egosunu beslemektedir.

Thresh İtem

Doğru bir item dizilimi ile çok daha vurdumduymaz ve acımasız bir hâl alabilen Thresh karakterinin diğer oyuncular tarafından sıklıkla kullanılmakta olan item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular genellikle Akkaya Omuzluğu itemi ile maçlarına başlamaktadır.
  • Daha sonra Seyyah Çizmesi itemini satın alarak oyunlarına devam etmektedir.
  • Hemen ardından Demir Soları’nin Broşu itemini satın almaktadır.
  • Dördüncü sırada Zeke’nin Ahengi itemini satın almaktadır.
  • Sonrasında Şövalyenin Adağı itemini satın alan oyuncular,
  • Son sırada Çivili Zırh itemini satın alarak dizilimi sonlandırmaktadır.

Thresh İtem dizilimi yukarıda verildiği gibidir. Doğru bir item dizilimi ve doğru bir oynanış tarzı ile tüm karakterler bir şansı hak etmektedir. Keyifli oyunlar dileriz.