DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:25

Thresh Rün S13 - Thresh Rün Build

Thresh Rün S13 - Thresh Rün Build

Ülkemizde en sevilen oyunlardan biri olarak öne çıkan LOL’de kaliteli ekran grafikleri ve dillere destan şampiyonları oldukça popülerdir. Özellikle şampiyonların hikayeleri ve counterları forumlarda araştırılmakta ve birçok farklı yöntemle desteklenmektedir. Özellikle şampiyonların hangi karakterler karşısında zayıf hangileri karşısında daha güçlü olduğu konusu ise bir hayli zorlu bir süreçten geçmesi gerekmektedir. Ancak sitemizde de kolayca erişilebilecek rünler konusu countera nazaran biraz daha basittir. Bir şampiyonun rünleri hangi oranda tercih ediliyorsa o şampiyon o denli popülerdir. Örneğin Thresh Rün S13 - Thresh Rün Build  konusunda da değineceğimiz üzere oyuncuların bir rünü tercih etme oranı ne denli yüksekse o şampiyon o kadar etkilidir diyebiliriz.

Thresh

Thresh hem zalim hem kurnazdır. Gölge Adalar'da yaşamını sürdürüyor. Hırslı ve huzursuz bir ruhtur. Önceden büyülü sırların koruyucusuydu. Sonrasında ölümden daha da büyük bir gücün peşine düşmüştür. Şimdilerde ise insanlara işkenceler etmektedir. Kendi ruhunu bu şekilde beslemektedir. Ruhları sonsuza dek fenerine hapsetmiştir işkence etmek için. Kurbanlarını böylelikle oldurmuyo, öldürmekten beter ediyor.

Thresh Rün

Thresh ilham bazında daha çok rüne sahiptir. Azim bazındaki rünleri sayıca daha az olduğu gibi daha az seçilirler.

  1. En çok tercih edilen ilham rünü %100 gibi en yüksek oranda seçilen buzul takviyesidir. Bu rün aynı zamanda onunla özdeşleşmiş bir ründür.
  2. Sonraki en çok kullanılan rünü ise %95'lik oranla tercih edilen kozmik sezgi rünüdür. Sonraki kalan rünleri ise oran olarak çok daha düşük oranlarda seçilmektedir.
  3. Hextexh sıçratıcısı rünü %67 oranında tercih edilirken minyon uçuran rünü %64 oranında seçilir.
  4. Diğer rünleri de %36 oranında tercih edilen peksimet teslimatı ve %33 ile tercih edilen mükemmel zamanlamadır.
  5. Azim rünlerine gelirsek bizi en fazla tercih edilen rün olarak %82 oranda seçilen gözü kara rünü karşılar.
  6. Bir sonraki azim rünü %66 gibi bir oranla nispeten daha az seçilen kemik zırhtır. Son ve en az tercih edilen azim rünü ise %33 gibi oldukça az bir rakamdır.

Bu yazımızda sizlere Thresh Rün hakkında bilgi verdik.