DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:24

Trundle Rün S13 – Trundle Rün Build

Trundle Rün S13 – Trundle Rün Build

            League of Legends için yediden yetmişe herkesin oynadığı oyun desek yalan olmaz herhalde. Yılların eskitemediği bu oyunun dünya çapında her yaştan seveni mevcut. Hatta LoL oyunu, oyuncu kaybetmek yerine eskidikçe daha da fazla oyuncuyu bünyesine kazandırdığı da gözlerden kaçmıyor. Sanırım LoL oyununu bu denli popüler yapan şey içinde bulunan yüzlerce karakter ve bu karakterler için yazılmış olan birbirinden enteresan yüzlerce hikâye. Aynı zamanda sürekli güncel tutulan bu oyuna yeni yeni karakterler de eklenmekte. Fakat, League of Legends oyunun ekibinin işini hakkıyla yapması dengelerin bozulmasına asla müsaade etmiyor. Durumlar bu şekilde olunca da insanlar LoL oyununa daha da büyük ilgi gösteriyorlar. Hatta çoğu oyuncu seçmiş olduğu karakteri benimsemek adına onların hikayelerini araştırıyor. İşte biz de bundan dolayı Trundle Rün S13 – Trundle Rün Build Yazımızı yazdık. Bu yazıda hem Trundle karakterimizin hikayesine hem de rün dizilimine değineceğiz.

            Trundle

            Trol ırkına mensup olan Trundle, aşırı derecede hilece ve bir o kadar da korkunç bir varlıktır. Elinde tuttuğu sopası ile üstesinden gelemeyeceği hiçbir rakibi yoktur. Yaşamış olduğu bölgeyi canı pahasına koruyan Trundle, evinin etrafına yanaşacak kadar saf olan canlıları yakalayana kadar kovalamakta ve peşlerini bırakmamakta. Elinde tuttuğu buzdan sopa ile düşmanlarını dondurarak yok ederken, yok oluşlarını büyük bir keyifle izlemektedir.

            Trundle Rün

            Trundle karakterinin rün dizilimi şu şekildedir:

  1. İsabet bazında Ölümcül Tempo rünü %67 oranında kullanılmaktadır.
  2. İsabet bazında Zafer rünü %100 oranında kullanılmaktadır.
  3. İsabet bazında Efsane: Sıvışma rünü %86 oranında kullanılmaktadır.
  4. İsabet bazında son rünümüz ise %54 oranında kullanılan Son Darbe rünüdür.
  5. İlham bazında Sihirli Pabuçlar rünü %99 oranında kullanılmaktadır.
  6. İlham bazında son rünümüz ise Kozmik Sezgi rünüdür.

Doğru rün ve doğru eşya alımı ile bütün karakterler bir şansı hak eder. Oynaması pek de zor olmayan Trundle karakteri de bu karakterlerden birisidir. Trundle rün dizilimi bu şekildeydi. Denemekten zarar gelmez diyoruz ve size iyi oyunlar diliyoruz.