DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:12

Tryndamere CT S13 - Tryndamere Counterları S13

Tryndamere CT S13 - Tryndamere Counterları S13

Bu yazımızda sizlere efsane oyun LOL’ün sevilen karakterlerinden Barbar Kral lakaplı Tryndamere’den bahsedeceğiz. Tryndamere CT S13 - Tryndamere Counterları S13 konusu hakkında incelemelerde bulunarak Barbar Kral’ın hangi şampiyonlar karşısında zayıf kaldığı da makalemizin devamında sizler için açıklanacaktır.

Tryndamere

Barbar Kral Tryndamere, Savaş Gazabı saldırısında kritik vuruşu ve öldürücü vuruşu için daha fazla öfke kazanmaktadır. Ayrıca bu ihtimal Kan Hırsı Büyüsüyle daha da artmaktadır.  Kan Hırsı özelliği kullanıldığında Tryndamere öfke tüketip kendini iyileştirmektedir. Alaycı Nara ise şampiyonumuzun küçümseyici bir nara atarak çevresindeki rakiplerinin saldırı gücünü azaltmasını sağlamaktadır.

Tryndamere Counterları

  1. Tahm Kench: Tryndamere, Tahm Kench’e karşı %29,94 seviyesinde bir koridor kazanma oranıyla mücadele etmektedir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %49,13 seviyesindedir.
  2. Rumble: Tryndamere’nin Rumble’a karşı koridor kazanma oranı %31,71 iken maç kazanma oranı %78,86 seviyesindedir. Maç kazanmanın oldukça yüksek olmasına rağmen Tryndamere’nin Rumble karşısında etkisiz kalma sebebi ise bir hayli düşük olan koridor kazanma oranıdır.
  3. Kennen: Tryndamere’nin Kennen’e karşı koridorları %37,64 ile maçları ise %66,48 kazandığını biliyoruz. Maç kazanma oranı ortalamanın biraz üstünde olmasına rağmen koridor kazanma oranının bir hayli düşük olması Tryndamere’nin Kennen karşısında zayıf kaldığına işaret etmektedir.
  4. Fiora: Tryndamere, Fiora karşısında %44,89 seviyesinde bir koridor kazanma oranına, %47,1 seviyesinde maç kazanma oranına sahiptir. Her 2 oran da ortalama değerlere sahiptir. Ancak bu Tryndamere’nin Fiora karşısında zayıf kalmasının önüne geçememektedir.
  5. Riven: Tryndamere’nin Rİven’e karşı koridor kazanma oranı %44,94 iken maç kazanma oranı %64,16 seviyesindedir.
  6. Aatrox: Tryndamere, Aatrox karşısında %46,42’lik bir koridor kazanma oranına sahiptir. Bu şampiyona karşı Tryndamere’nin maç kazanma oranı ise %55,08’dir.
  7. Teemo: Tryndamere’nin Teemo karşısındaki koridor kazanma oranı %48,74 iken maç kazanma oranı %38,86’dır.

Bu yazımızda sizlere Tryndamere Counterları konusundan bahsettik. Yukarıda Tryndamere’nin hangi şampiyonlar karşısında zayıf olduğu koridor ve maç kazanma oranları ayrı ayrı incelenerek açıklanmıştır. Siz de bu analizleri inceleyerek koridor ve maç kazanma oranlarına göre tercihlerinizi şekillendirebilirsiniz.