DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:24

Tryndamere Rün S13 – Tryndamere Rün Build

Tryndamere Rün S13 – Tryndamere Rün Build

            Zamanın eskitmek yerine daha da gün yüzüne çıkardığı League of Legends oyunu, oyuncu sayısı bakımından yeni çıkan birçok oyundan çok daha öndedir. Bu başarının arkasında yatan sır LoL ekibinin işini hakkıyla yapmasıdır. League of Legends oyunu bünyesinde birbirinden farklı, birbirinden ilginç yüzlerce karakter bulunmaktadır. Oyunu farklı ve cazip kılan bu kadar fazla karakter olmasının yanı sıra bu karakterlerin tamamına yazılmış birbirinden ilginç hikayelerdir. Ayrıca her kahramanın birbirinden farklı oynanış stili de oyuncuların dikkatini çekmektedir. Oyuncuların arasından main karakter seçen oyuncuların büyük bir çoğunluğu karakterini benimsemek ve kendini oynadığı karaktere daha çok vermek adına bu karakterlerin hikayelerini öğrenmek istemektedir. Tryndamere Rün S13 – Tryndamere Rün Build yazımızda da siz değerli oyuncu arkadaşlara hem Tryndamere karakterinin hikayesini hem de rün dizilimini anlatacağız.

Tryndamere

            Bitmek bilmeyen ve kontrol edilemeyen öfkesinden gücünü alan Tryndamere, kendini beterin beterine hazırlamak için bulunduğu bölgenin en azılı düşmanlarına kafa tutarken bulmaktadır. Yok edilen kabilesinin intikamının vermiş olduğu öfkeyle önüne geleni yok etmek istese de yolları Ashe ile kesişmiştir. Bu tesadüf Tryndamere’yi bir nebze olsun sakinleştirmiş ve Ashe’in bölgesinde kendine bir ev bulmasına fırsat vermiştir. Yeni kurulan dostlukları Tryndamere ve arkadaşlarına sayısız zafer getirdi. Arkadaşları bu zaferi Tryndamere’nin insanüstü güç ve öfkesine borçluydu.

Tryndamere Rün

            Tryndamere isabet ve azim bazlarında rün dağılımına sahiptir.

  1. İsabet bazında Ölümcül Tempo rünü %100 seçilim oranına sahiptir.
  2. İsabet bazında bir diğer rün de %100 seçilme oranı ile Zafer rünüdür.
  3. İsabet bazında kullanılan bir diğer rün ise %90 oranında Efsane: Çeviklik rünüdür.
  4. İsabet bazında kullanılan son rün ise Son Direniş rünüdür, %99 kullanım oranına sahiptir.
  5. Azim bazında tercih edilen rünlere bakarsak ilk sırada %76 seçilme oranı ile Gözü Kara rünüdür.
  6. Diğer bir azim bazlı rün ise %56 oranında İkinci Şans rünüdür.

Bir karaktere kötü karakter demeden önce doğru rün dizilimi ile oynadığınıza emin olmalısınız. Tryndamere Rün dizilimi bu şekildeydi.