DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:23

Twisted Fate Rün S13 – Twisted Fate Rün Build

Twisted Fate Rün S13 – Twisted Fate Rün Build

            Çocuk, genç, yaşlı demeden hemen hemen herkesin hayatında en azından bir kere de olsa oynamaya çalıştığı bir oyun vardır. Evet! Doğru bildiniz League of Legends. Lol oyununun çıkış tarihinin üstünden yıllar geçmesine rağmen hala dünyada en çok oynanan oyunlardan biri olması League of Legends oyununun bir efsane olduğunu kanıtlamaktadır. LoL oyununda bulunan yüzlerce karakter ve bu karakterlere yazılmış olan birbirinden gizemli hikâyeler bu oyunu iki kat daha çekici yapmaktadır. Twisted Fate Rün S13 – Twisted Fate Rün Build yazımızda sizler için LoL oyununda bulunan en gizemli karakterlerden biri olan Twisted Fate karakterinin hikayesini ve rün dizilimini anlatacağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan karakterimizin hikayesi ile başlayalım.

            Twisted Fate

            Aşkta kaybeden kumarda kazanır diye bir söz vardır bilir misiniz? İşte bu söz Twisted Fate için yazılmamış. Çünkü Twisted Fate hem aşkta hem de kumarda kazanmıştır. Aynı zamanda gezmeyi çok seven Twisted Fate neredeyse dünya üzerinde gezilmemiş toprak parçası bırakmamıştır. Ciddi anlamda bir şöhret yakalayan Twisted Fate bu şöhretin hem yararını hem de zararını görmüştür. Çünkü tanıştığı insanlar içinde iyisi de vardır kötüsü de vardır. Son olarak Twisted Fate’in bir B planı her zaman vardır ve elinde bulunan kozlar asla bitmek tükenmek bilmez.

            Twisted Fate Rün

            İlham ve azim bazında rünleri bulunan karakterimizin rün dağılımı şu şekildedir:

  1. İlham bazlı rünler arasında %100 oranda tercih edilen Dizginsiz Büyü Kitabı rünü bulunmaktadır.
  2. İlham kategorisindeki diğer bir rün Mükemmel Zamanlama rünüdür. %98 oranında kullanılmaktadır.
  3. İlham bazlı rünler arasında bulunan bir diğeri de %99 oranında Minyon Uçuran rünüdür.
  4. İlham bazında son rün ise %86 kullanım oranıyla Zaman Büken Karışım rünüdür.
  5. Azim bazında kullanılan rün %69 oranında Kemik Zırh rünüdür
  6. Son azim bazlı rün ise %58 oranında Gözü Kara rünüdür.

Twisted Fate Rün dizilimi bu şekildeydi. Doğru rün dizilimi ile oynanılan karakterler iki kat daha fazla keyif vermektedir. Hepinize keyifli oyunlar bol zaferler dileriz.