DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:16

Twitch İtem Dizilimi – Twitch İtem Build

Twitch İtem Dizilimi – Twitch İtem Build

Günden güne artan oyun takipçileri ilgisini çeken oyunlarda bilgi sahibi olmayı istemektedirler. Bu oyunlar arasında League Of Legends büyük bir pay almaktadır. Popülerliğini gün geçtikçe artırmaya devam eden oyun bünyesine birçok yeni oyuncu daha katmaktadır. Bu oyuncular oyun hakkında bazı güncel bilgiler aramaktadır. Size bu bilgilerden değişen metayı takip ettiğimiz şekilde Twitch İtem Dizilimi – Twitch İtem Build konusunda bilgiler vereceğiz ve karakterimizin hikayesinden bahsedeceğiz.

Twitch

Pisliğin içinde doğan ve pisliğin içinde büyüyen Twitch pisliğin içinde yaşamını sürdürmekte. İnsanlığın yok oluşuyla ilgili hain planlar yapan Twicth, kimyasalla güçlendirilmiş arbaleti ile bu yolda çirkinleşmekten korkmuyor. Kendi pisliğinin içinde krallığını kuran Twitch, krallığına kendi kurduğu tahtında kuyularda gezmediği zamanlarda insanların artıklarındaki insanların görmediği zenginlikleri kendi zimmetine geçiriyor ve insanların aslında kendi pisliklerini göstermek için ettiği yemini yerine getiriyordu. Bu yemin aslında insanların kendilerinin ne kadar pis varlıklar olduklarını göstermek için edilmiş bir yemindi. Çöplüklerden bulduğu kokuşmuş peynirlere bayılırdı, insanların değersiz gördüğü aslında çok değerli olan şeyleri alırdı.

Twitch İtem

Güncel metadan edindiğimiz bilgiler ışığında sizlere Twitch İtem dizilimini göstereceğiz bu dizilim sizler için karakterinizin en güçlü haline çıkartmakta yardımcı olabilecektir. Dilerseniz güncel karakterimizin aşağıda güncel item dizilimine bakalım.

  1. Başlangıç olarak Doran’ın kılıcı ve can iksiri ile başlayan oyuncularımız,
  2. Oyunun ilerleyen zamanlarında Kazma ve Çizme ile karakterlerini güçlendirmede bir adım daha atmaktadırlar,
  3. Mahvolmuş Kralın Kılcı ve Savaşçı Çizmelerini bitiren oyuncularımız,
  4. Ana başlangıç itemi olarak Kraken Katili ile karakterlerine gerçek hasar eklemektedirler,
  5. Runaan’ın Kasırgası itemi ile hem saldırı hızı hem de alan hasarı kazanmaktadırlar,
  6. Dominik Efendi’nin Hürmetleri ve Ebedi Kılıç ile hem zırh delme hem de kritik şansı kazandırmaktadırlar karakterlerine.

Bu dizilimi tamamlamakla birlikte oyuncularımız karakterin değişken niteliklere sahip olmasında önemli bir adım atmış hem de item dizilişlerini tamamlamış olurlar. Bu itemlerle takımlarının hasar taşıyıcısı olan oyuncularımız güzel bir oyunun keyfini doyasıya çıkarmaktadırlar.