DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:15

Udyr İtem Dizilimi – Udyr İtem Build

Udyr İtem Dizilimi – Udyr İtem Build

Gelişen teknoloji ile değişen güncelleme gelen oyunlar arasında League Of Legends’de bulunmakta. Birçok oyuncusu bulunmakla birlikte bu oyuncuların isteklerine güncellemelerle destek olmaya çalışıyor. Değişen oyun tarzı, alınan itemler ile birlikte birçok kullanıcı hangi itemi çıkmalıyım, nasıl oynamalıyım gibi sorulara yanıtları aramaktadır. Bu yanıtlardan Udyr İtem Dizilimi – Udyr İtem Build nasıl olmalıdır yanıtlamaktayız. Siz değerli kullanıcılarımıza aşağıda bu bilgilerle birlikte kahramanımızın hikâyesini de vermekteyiz.

Udyr

Tapınakta huzura çekilen Udyr keşişlerden öfkesini kontrol etmeyi öğrendi. Dört büyük ruh Udyr ile birleşti ve onun vasıtası ile tapınağı ele geçirmeye çalışan varlıklardan ne olursa olsun bu varlıklardan korumaktadır. Sıradan bir insanın ötesinde o bir kaplan, kaplumbağa, ayı ve ankâ olmuştu. Ne olursa olsun bu tapınağı canı pahasına koruyacak ve bu uğurda her şeyini ortaya koyacaktı. Bütün gezegen ona karşı olsa daha dört büyük ruh onun her zaman yanında olacaktı. O dört büyük ruhun birleşimiydi.

Udyr İtem

Gelen her güncelleme ile birlikte yeni item dizilimler League Of Legends oyuncularının güncel bilgiler edinmesi gereken bir konu haline gelmiştir. Bu konuya ışık tutma adına Udyr İtem yazımız aşağıdadır. Karakterimizin güncel temel item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Genellikle ormanda oynanan karakterimiz çarp itemi olan Yosunezen Yavrusu ve can iksiri ile başlamaktadır,
  2. Daha sonra Atiklik Çizmeleri ile hareket hızı kazanarak vadide daha hızlı gezinmeye imkân sağlamaktadır,
  3. Uğursuz Koruma ile devam eden oyuncularımız yetenek gücünü artırarak karakterlerini bir adım daha güçlendirmekte,
  4. Ana item olarak Şahbaz Jak’Sho ile karakterlerine can, zırh ve büyü direnci kazandırmaktalar,
  5. Günateşi Kalkanı ile devam ederek can ve zırh değerlerini artırmaktadırlar,
  6. Doğanın Kudreti ve Donmuş Yürek ile hareket hızı, can, zırh, büyü direnci ve yetenek hızlarını artırmaktadırlar.

Hikâyesinde de anlattığımız gibi Udyr karakterimiz çok dayanıklı bir karakterdir. Yukarıda verdiğimiz itemler güncel metaya göre kahramanınızı daha dayanıklı hale getirip oyunda öne geçme fırsatını yakalamanı için bire bir dizilimdir.