DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:23

Udyr Rün S13 – Udyr Rün Build

Udyr Rün S13 – Udyr Rün Build

            Kimilerinin çocukken kimilerinin de gençken tanıştığı League of Legeds’ın çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala eskimiş denemez. Tam tersi gün geçtikçe yeni güncellemeler ve eklenen yeni karakterlerle bünyesine taze kan oyuncular eklemeye devam etmektedir. Bu başarının arkasında yatan sır LoL çalışma ekibinin işini ehliyle ve istikrarlı bir şekilde yapmasıdır. Yeni ekledikleri karakterleri de diğer karakterlere göre ayarlayan bu ekip oyun içi dengelerin bozulmasına asla izin vermiyor. Bunun yanında oyunda bulunan yüzlerce birbirinden farklı karakterlere, yine birbirinden farklı yüzlerce hikâye yazmış durumdalar. Bu da oyunu daha cazip bir hale getiriyor ve oyuncuları, oyunu keşfetmek için yönlendiriyor. Biz de Udyr Rün S13 – Udyr Rün Build yazımızı siz değerli oyuncular için yazdık. Dilerseniz Udyr karakterinin hikayesini ve rün dizilimini anlatmaya geçelim.

  Udyr

            Gezegen üzerinde bulunan tüm ruhlar ile iletişime geçebilme yeteneği olan Udyr, bunu bazı zamanlar empati kurma yoluyla yaparken bazı zamanlar da güç kullanarak yapmaktadır. Akıl sağlığını kaybetmemek adına iç huzurunu korumaya çalışan Udyr aynı zamanda dış dünya ile de denge kurmaya çalışmaktadır. Ulaşmış olduğu huzuru yitirmemek için, zorluklarla kazandığı bu huzuru sakinleştirmek ve elinde tutmak için birtakım ödünler vermesi gerektiğini çok iyi bilmektedir. Udyr vermiş olduğu bu ödünlerden pişman değildir. Çünkü asıl istediği şey, huzur ellerindedir.

       Udyr Rün

            Oyuncular tarafından oldukça sevilen bu karakterin rün dizilimi isabet ve azim bazlarında aşağıda verildiği gibidir.

  1. İsabet bazında kullanılan rünlerin birincisi %98 seçim oranıyla Yenilmez rünüdür.
  2. İsabet bazında diğer bir rün ise %100 oranında kullanılan Zafer rünüdür.
  3. Efsane: Sıvışma rünü ise isabet bazlı rünler arasında %99 seçim oranına sahip ründür.
  4. İsabet bazında rünlerin sonuncusu olan Son Direniş rünü ise %99 oranında kullanılmaktadır.
  5. Azim bazında kullanılan rün %98 oranında Kondisyon rünüdür.
  6. Diğer bir azim bazlı rün ise %86 oranında Gözü kara rünüdür.

Her karakterde olduğu gibi Udyr karakterinde de doğru rün kullanımı aşırı önemlidir. Udyr Rün dizilimi bu şekilde olmalıdır.