DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:11

Urgot CT S13 - Urgot Counterları S13

Urgot CT S13 - Urgot Counterları S13

Bu yazımızda sizlere Urgot CT S13 - Urgot Counterları S13 konusundan bahsedeceğiz. Makalemizin devamında agresif özellikleriyle bilinen Urgot’un hangi şampiyonlar karşısında zayıf kaldığından oranlarıyla birlikte bahsedeceğiz. Bu yazımızda Urgot’un karşısında zayıf olduğu şampiyonları koridor ve maç kazanma oranlarıyla birlikte görebilmeniz mümkündür.

Urgot

Urgot, Dehşet Saçar özelliği sebebiyle oldukça sevilmektedir. Kahramanın normal saldırıları ve imha yeteneği, bacaklarından alev saçarak fiziksel hasar vermesini sağlar ki buna Urgot’a Dehşet Makinesi lakabını kazandırmıştır. Çürüten Bomba özelliğinde ise Urgot hedeflenen noktaya fiziksel hasar veren ve patlaman alanında kalan düşmanları yavaşlatan bir bomba fırlatmaktadır.

Urgot Counterları

  1. Olaf: Urgot’un Olaf karşısındaki koridor kazanma oranı %26,96 iken maç kazanma oranı %48,38 seviyesindedir. Her 2 oran da ortalamanın altında değerlere sahiptir. Bu da Urgot’u Olaf karşısında zayıf bir noktada konumlandırmaktadır.
  2. Sett: Urgot’un Sett karşısında %30,37’lik bir koridor kazanma oranıyla mücadele ettiği bilinmektedir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranıysa %57,24 seviyesindedir.
  3. Jayce: Urgot, Jayce’ye karşı koridorlarda %35,87 oranla bir kazanım sağlarken aynı oran maç kazanma olarak incelendiğinde biraz daha düşmekte ve %28,7 seviyesine gerilemektedir.
  4. Illaoi: Urgot’un Illaoi karşısındaki koridor kazanma oranı %36,7 iken maç kazanma oranının %40,29 olması; Urgot’u Illaoi karşısında zayıf bir noktada konumlandırmaktadır.
  5. Aatrox: Urgot’un Aatrox’a karşı koridor kazanma oranı %37,14 ‘dir. Bu şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %27,68 seviyesindedir.
  6. Yasuo: Urgot’un Yasuo’ya karşı koridorlarda %37,29’luk bir oran ile maçlarda ise %47,44 seviyesinde bir oran ile mücadele ettiği bilinmektedir.
  7. Tryndamere: Urgot’un bu şampiyon karşısındaki koridor kazanma oranı %38,16 iken maç kazanma oranı ise %40,66 seviyesindedir. Her 2 oran incelendiğinde Urgot’un Tryndamere karşısında bir hayli zayıf kaldığı çok açık şekilde görülmektedir.

Görüldüğü üzere Urgot Counterları farklı niteliklere bürünmüş birçok şampiyondan oluşmaktadır. Listemizde Urgot’un hangi şampiyonlar karşısında zayıf olduğu görülmektedir. Siz de Urgot’un zayıf olduğu şampiyonlara ne oranda koridor ve maç kazandığını yazımızdan öğrenebilir ve mücadelelere bu doğrultuda hazırlanabilirsiniz.