DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:29

Urgot Rün S13-Urgot Rün Build

Urgot Rün S13-Urgot Rün Build

League of Legends Riot Games tarafından 2009 yılında piyasaya sürülmüştür. İlk piyasaya sürüldüğünde oyuncular sadece 30. Seviyeye kadar yükselebilirken sonrasında bu kaldırılmıştır ve daha fazla levele kadar yükselmek mümkün hale gelmiştir. En çok oynanan oyunlar arasında kendine yer bulan Lol, ücretsiz olması sebebiyle çokça tercih edilmektedir.  Oyunda Sihirdar vadisi oldukça önemlidir. Ayrıca kule yıkma mücadelesi ve karşı takımdaki şampiyonları katletme gücü şampiyonun rünlerine göre değişmektedir. O halde gelin şimdi Urgot Rün S13-Urgot Rün Build konusuna bakalım ve Urgot’un rünlerinden  bahsedelim.

Urgot

Zamanında güçlü bir Noxus’lu cellat olan Urgot uğruna pek çok can aldığı imparatorluk tarafından ihanete uğradı. Urgot’un imha yeteneği ve saldırıları bacaklarının düzenli olarak alev saçarak fiziksel hasar vermesini sağladı. İhanete uğrayan Urgot demir zincirlerle bağlanarak Zaun’un derinliklerindeki bir maden hapishane olan Dehliz’e atıldığında gücün gerçekte ne demek olduğunu öğrenmek zorunda kaldı. Bu şampiyonumuz hapishaneye atıldıktan sonra şehirde büyük felaket olmasına rağmen madenden kaçmıştır ve şimdi şehrin yeraltı dünyası üzerine korkutucu gölgesini düşürmeyi başarmıştır. Urgot için bacakları çok önemlidir çünkü verdiği her hasarı bacaklarına borçludur. Aynı zamanda Urgot isabet ettiği ilk rakip şampiyona saplanan bir kimyasal delgi atar. Bu attığı şampiyonun canı belli bir miktarda düşerse Urgot onun zayıf olduğuna karar verip onu infaz eder.

Urgot Rün

  1. Urgot isabet ve ilham rünlerine sahiptir. Urgot’un isabet rünleri ilham rünlerinden sayıca fazladır.
  2. Urgot’un isabet rünlerinde en çok tercih edilen rünü %100 oranla saldırıya devam rünüdür.
  3. Saldırıya devam rünü dışında en çok tercih edilen isabet rünleri şu anda aynı orana sahiptir. Zafer rünü, Efsane: sıvışma rünü ve son direniş rünü %93 oranla tercih edilir.
  4. İlham rünlerine geldiğimizde ise Urgot’un en çok tercih edilen iki rünü vardır.
  5. İlham rünlerinde en çok tercih edilen ilk rün %100 oranla mükemmel zamanlama rünüdür.
  6. İlham rünlerinde en çok tercih edilen ikinci rün ise %80 oranla kozmik sezgi rünüdür.

Bu yazımızda sizlere Urgot’dan ve rünlerinden bahsettik. Bu rün oranları oyun oynandıkça küçük de olsa değişebilir ancak yine de en çok tercih edilen rünler bunlardır. Sizler de bahsettiğimiz Urgot Rünlerinden istediğinizi tercih edebilirsiniz.