DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:19

Valorant 1.12 Yama

Valorant 1.12 Yama

Sıklıkla güncelleme alan ve yeni ögeleri bünyesine katmakla beraber, hatalarını da gideren Valorant, giderek popüler bir hal alıyor. Yeni yayınlanan Valorant 1.12 yama ile birçok farklı hatayı gideren ve oyuna birkaç yeni düzeltme ekleyen firma, önceki yama ile gelen sorunları da büyük oranda çözdüğünü belirtiyor. Herkes için yayınlanan ve küçük bir yama olan 1.12 yaması, içeriğinde birçok belirgin problemin çözümünü içeriyor. Bununla beraber, özellikle oyun yöneticileri ve gözlemciler ile ilgili ekstra içerikler sağlayan bu yama, rekabet ile ilgili güncellemeler de içeriyor. Siz de bu güncelleme ile çok daha akıcı bir oyun deneyimi elde edecek ve birçok sık karşılaşılan hatadan da kurtulacaksınız. Bununla beraber, yeni eklenen özellikler ile çok daha rahat bir şekilde oyuna hükmedebilecek ve daha keyifli vakit geçirebileceksiniz.

1.12 Yaması ile Gelen Yenilikler Neler?

Birçok yeniliğin ve hata düzeltmesinin sağlandığı 1.12 yaması ile, oyuna ekstra bazı özellikler de ekleniyor. Oyunların daha adil ve rahat bir şekilde oynanabilmesi ve oyuncuların oyuna çok daha rahat bir şekilde giriş yapabilmesi için gerekli düzeltmeleri sağlayan güncelleme, oyun sonu hatalarını da gideriyor. Güncellemenin temel yeniliklerinden bazıları ise şu şekilde;

• Haritada daha canlı, belirgin ve tutarlı renkler,

• Aydınlık kısımlar için daha belirgin görüntüler,

• Gözlemciler için yeni bir ek arayüz,

• Gözlemcilerin sosyal panelde, “oyunda” olarak gözükmesi,

• Solak modunda yaşanan silah geri tepme sorunun çözülmesi. 1.12 güncellemesi bunlarla beraber daha birçok yenilik de sunuyor.

Yeni Performans İyileştirmeleri

Birkaç performans iyileştirmesi de içeren yama paketi, oyunu çok daha akıcı bir şekilde oynayabilmeniz için iyileştirmeler içeriyor. Ayrıca oyundan düşme problemlerinde yaşanan ve odanın yeniden kurulmasını gerekli kılan hata da, bu güncelleme ile birlikte giderilmiş.

Gözlemci Düzeltmeleri

Özellikle gözlemciler için birçok düzeltme ve yenilik içeren bu güncelleme, moderatörler için de birkaç iyileştirme ve düzeltme sunuyor. Güncelleme ile gözlemciler hakkında göze çarpan en büyük değişim ise, gözlemcilerin artık sinyal seslerini duymuyor oluşu.

Yeni Hata Gidermeleri

Birçok yeni hata gidermesi sunan 1.12 yaması, gözlemciler ile ilgili iyileştirmelerin yanı sıra, yaşam kalitesi ve sosyal durum ile ilgili iyileştirmeler de sunuyor. Güncelleme ile sadece gözlemciler için değil, özel oyunlarda karakter seçimi için herkese açık bir arayüz de ekleniyor.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER