DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:57

VALORANT 1.12 Yama Notları

Riot Games tarafından geliştirilen, oluşturulan ve yayınlanan takım üzerine kurulu FPS oyunu olan Valorant 1.12 yaması yayınlandı. Diğer yamalarla karşılaştırıldığında bu yama pek değişiklik içermemektedir. Rekabetçi modu, oyun sistemi, sosyal güncellemeler ve bazı düzeltilmiş hatalar içerir. Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan takım tabanlı FPS oyunu Valorant 1.12 yaması yayınlandı. Diğer yamalarla karşılaştırıldığında bu yama pek değişmedi. Rekabet, oyun sistemi, sosyal güncellemeler ve bazı düzeltilmiş hatalar içerir. Güncellemede ele alınan bir sonraki nokta ise oyuncuları rahatsız eden bazı ayrıntılardır. Özellikle "sabit takım rengi" çoğu kullanıcının kafasını karıştırabilir. Paylaşılan bazı yorumlarda da ilerleyen zamanlarda oyunda "özel takım renkleri" desteğini göreceğimiz belirtildi.

Oyun Sistemi Değişiklikleri

Gözlemciden gelen ses artık duyulmuyor. Bir diğer güncelleme ise iyi aydınlatılmış alanlarda görüş açısının görünürlüğü artırılır. Oyun ortamında, sunucunun oyunun çeşitli noktalarını (oyuncu istatistikleri tablosu, puanlar, vb.) Düzenlemesine izin veren "Oyun Durumu Düzenleme çubuğu" tekniğini eklenmiştir. 1.11 yamasında düzeltilen takım renk değişiklikleri geri alındı.

Oyun İçi Sosyal Güncellemeler

Bazı sosyal sıkıntılardan kaynaklı bazı sorunlar ile karşı karşıya kalınmıştı.

• "Grubu Aç / Kapat" seçeneğinin tasarımı değiştirildi. Oyuncular artık gruplarının açık mı yoksa kapalı mı olduğunu daha kolay belirleyebilir.

• Gözlemci artık sosyal panelde "oyunda" olarak görünecektir.

• Gözlemciler artık özel oyundaki tüm kanalları görüntüleyebilir ve yazabilir.

Sosyal panelde ilginç hatalarla karşılaşmış olabilirsiniz. Bu hatalar arasında oyunda olmayan arkadaşlarımız ve oyunda yer alan arkadaşlarımız oyunda görünmüyor. Riot Games’in bu sorunlardan kaç tanesini çözebileceği net değil, ancak yavaş yavaş çözmeye çalıştıkları giderek daha açık hale geliyor.

Oyun İçi Giderilen Hatalar

Riot, bu üç değişikliğe ek olarak, özel oyunlarda karakter seçimi için yeni bir arayüz ekledi ve bazı sorunları çözdü. Gözlemci Spike yani bombayı koyduğunda, iki kez üst üste "spike çözülüyor" uyarısı ortaya çıkıyordu. Bu son zamanlarda sık karşılaşılan yaygın bir hataydı ve Riot Games yama notlarında sorunu çözdüğünü belirtti. Ek olarak, 1.12 yaması, kapasite dengesizliği ve diğer sorunlar gibi bazı hatalara müdahale edecek.