DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:41

Valorant 2.06 Yama Notları

Valorant 2.06 yama notları you ve viper düzenlemelerini içeriyor. Güncelleme ile oyuna HRTF teknolojisi gelmiştir. 3 boyutlu sesler kullanarak düşmanlarınız yerini kolayca tespit etmenize yarayacak yeniliklerde bu güncellemede mevcuttur.

Ajan Güncellemeleri Viper

Viperin ajan bulutuna, inine ve zehir perdesine giren düşmanlar 50 çürüyecek. Burada kalma süresi uzadıkça çürüme oranı da yükselecek. Zehir bulutu içindeki çürüme oranı 15'den 10'a düşecek. Viperin zehir bulutu içinden çıkan düşmanlar canını yenilemek için 2,5 saniye değil de 1,5 saniye bekleyecek. Zehir bulutu yerden alınır alınmaz tekrar yerleştirilebilecek. Kalıcı bir yük değil de geçici bir yük kazanacak. Zehir bulutu aktifken Viper ölürse eğer, zehir bulutu iki saniye daha haritada kalabilecek. Yerdeki bombayı almak için gereken menzil 200'den 400'e çıkarıldı. Zehir perdesi de, zehir bulutu gibi aktifken Viper ölürse eğer, zehir perdesi iki saniye daha haritada kalabilecek. Tam körleşme mesafeleri birbirleri ile uyumlu hale getirildi. Kuşanma süresi 1,1 saniyeden 0,8 saniyeye düşürüldü.

Ajan Güncellemeleri Yoru

Çatkapı yeteneği her 35 saniyede bir yenilenecek. Çatkapı küresi oyunda 30 saniye kalacak. Kürenin yerini belli eden yeni menziller eklendi. Boyutlar arası geçişte 6 ulti puan gerekecek. Geçiş sırasında çatkapı küresi etkinleştirilebilecek.

Ajan Güncellemeleri Killjoy

Killjoy nanosürü bombalarını satın alma evresinde yeniden alabilecek.

Silah Güncellemeleri

Temel atış saçılma oranı 2,6 düştü. Alternatif atış saçılma oranı 2'ye düştü. İki atışında hasar verme oranı güncellendi.

• 0-8 metre: 20 Hasar

• 8-12 metre:12 Hasar

• 12 metre ve üstü:9

Hasar Alternatif atışın saçma miktarı da 5'e düşürüldü.

Mod Güncellemeleri

Kartopu Atar'a paten eklenerek hızlanmanıza olanak tanındı. Mühimmat çeşitliliğinde değişikliğe gidildi. Raze'in patlayıcı çanta yükü ayağınızı yere bastığınız anda yenilenecek.

Rekabet Güncellemeleri

Liderlik tablosunda oyuncuların yetenekleri görülebilecek. Oyuncunun üstüne sağ tıkladığınız anda savaş geçmişi görünecek. Kendini göstermek istemeyen oyuncular gizli ajan butonuna tıklayarak diğer oyuncuların oyun bilgilerini görmesini engelleyebilecek.

Hatalardaki Güncellemeler

Bombot'un Spike'a çarpınca patlama sorunu giderildi. Viper, zehir küresi ve zehir perdesindeki gecikme hatası ortadan kaldırıldı. Astra'nın ikinci yıldızı koyamama hatası giderildi. Reyna ve Yoru'nun saydam duruma geçtiğinde çürüme hatası giderildi.