DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:56

VALORANT 2.06 Yama Notları

HRTF teknolojisi de görülüyor. Düşmanların ayak sesini, şarjör değiştirme sesini ve Ölüm Kalım Savaşı’ndaki yeniden doğma yeri simüle edilmiş üç boyutlu sesleri kullanıp tespit etme şansınız artıyor. Riot Games, Valorant 2.06 güncellemesiyle beraber Bucky’nin hasar oranında değişiklik yaptı. Silahın güvenirliliği ve hasar vermesinin oranını daha iyi bir hale getirme amacıyla saçılma oranı iki modda azaltıldı. Aynı zamanda da menzili bir pompalı tüfek için mümkün olabildiğince artırıldı. valorant 2.06 yama notları mod güncellemelerini bünyesinde bulunduruyor Riot, oynanışları derinleştirebilmek, daha dinamik şekilde çatışmalara ortamı sağlama ve mühimmat yelpazesini heyecan verici hale getirebilmek adına bazı yetenekleri de yeniden elden geçirdi.

Valorant 2.06 Yama Notları

Zehir (Pasif): Viper'ın Zehir Bulutu, Zehir Perdesi daya Viper'ın İni'nin içinden geçmekte olan düşmanlara en az 50 çürüme uygulanacak. Zehre maruz kalınma süresine göre de çürüme oranı artacak.

Zehir Bulutu (Q): Artık yerden alınıp hemen hızlıca tekrar yerleştirilebilir hale getirildiama kalıcı yüke sahip olmak yerine geçici yük kazandıracak. Zehir Bulutu etkin iken Viper ölürse, iki saniye daha ya da Viper'ın yakıtı bitene kadar haritada kalınmaya devam edecek. Yerdeki bir bombanın alınabileceği menzil de arttı: 200 >>> 400

Zehir Perdesi (E): Zehir Perdesi etkin iken Viper ölürse, devre dışı kalmasından önce iki saniye daha haritada kalacak. Duvardan kaynaklı tam körleşme mesafeleri, sislerin kenarından itibaren etkili olan bir tam körleşme mesafesiyle daha uyumlu olacak biçimde arttırıldı.

Antrenman Modu Araçları: Hilenin ve sınırsız yeteneklerin etkinleştirildiği bu özel oyunlarda Viper, "etkinleştirme tuşunu" basılı tutup Zehir Bulutu veya Zehir Perdesi'ni geri alabilecek. Hilelerin ya da sınırsız yeteneklerin etkinleştirildiği özel oyunlarda ise Zehir Bulutu'nun yerleştirilmiş olduğu konum, yetenek kuşanıldığında mini bir haritada görünecek.

Nanosürü (C): Killjoy artık yerleştirmiş olduğu Nanosürü bombalarını, satın almanın evresinde geri alıp yetenek yükünü geriye kazanabilecek.

Boyutlararası Geçiş (X): Ulti puanı azaldı. Artık Boyutlararası Geçişte Çatkapı'yo tekrar etkinleştirebilecek.