DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:07

Valorant Bunny Nasıl Yapılır?

Valorant Bunny Nasıl Yapılır?

Ülkemizde geniş bir hayran kitlesine sahip olan Valorant, günümüzde en çok oynanan oyunlar listesinde üst sıralarda yer almaktadır. Oyun ile ilgili çeşitli karakterler araştırılmakta ekipmanlar ve silahlar forumlarda tartışmalara neden olmaktadır. Öyle ki silah kaplamaları ve bunny hop son zamanlarda en popüler konular arasına girmeyi başarmıştır. Bizde bu yazımızda sizlere Valorant Bunny Nasıl Yapılır? bundan bahsedeceğiz. Ancak öncelikle gamerlar arasında bunny veya bunny hop olarak bilinen kavramın ne demek olduğundan bahsedelim;

Valorant Bunny Hop Ne Demek?

  1. Bunny hop zıplayarak bir ivme kazanıp normalde bulunduğundan daha hızlı gitme hareketine verilen isimdir.
  2. Bu tabi ki oyun içerisinde yapılabilen bir harekettir.
  3. Oyunda bunny hop yapmak için “space” tuşu ile “W” tuşuna aynı anda basılmalıdır.
  4. Ancak burada bu hareket sadece zıplamaya yarayacaktır.
  5. Bunny hop yaparken aynı anda sağa yönelmek isteyenlerin space+W tuşuyla birlikte “A” tuşuna basmaları gerekmektedir.
  6. Aynı şekilde bunny hop yaparken sola yönelim göstermek isteyen oyuncuların space+W tuşlarıyla birlikte “S” tuşuna basmaları gerekmektedir.

Oyunda Bunny yapmanın çeşitli avantajları bulunuyor ve hedef şaşırtmak ya da kolay hedef olmamak da bunlardan bir tanesi olarak öne çıkıyor. Yani aslında her ne kadar gereksiz gözükse de bu sizi hedef yapmaması açısından oldukça önemli bir hamledir. Oyuncuların bu konuya son zamanlarda ekstra ilgi göstermeleri de aslında tam da bu yüzden.

Bu yazımızda sizlere Valorant Bunny Hop Ne Demek? Olduğundan bahsederek kısa bir tanımlama yaptık. Siz de oyununuzu geliştirmek ve daha pro bir performans sergilemek için yeniliklerden asla kaçmadan yapılabilecek tüm hareketleri yapmayı deneyin. Burada bunny hop bunlardan en basiti olarak adlandırılabilir. Farklı özellikler ve ekipman kullanımları da sitemizde en ince ayrıntılarıyla sizler için açıklanmaktadır. Oyuncuların son zamanlarda bunny nasıl yapılır konusunu merak etmeleri ise bu hareketi karşılarındaki rakipte görmeleri ve onların üzerine nişan almalarının zorlaşmasıdır. Siz nasıl bunny hop yapan rakibinize karşı zorlanıyorsanız o da siz bu hareketi yaptığınızda size nişan almakta zorlanacaktır.