DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:03

Valorant Çevrimdışı Gözükme

Valorant Çevrimdışı Gözükme

Ülkemizde oldukça fazla oynanan oyunların başında şüphesiz Valorant gelmektedir. Uzun zamandır zirvede olması ve ona olan talebin hiç azalmaması oyuna olan yatırımları da bir hayli arttırmaktadır. Özellikle oyunun yapımcısı Riot Games sürekli olarak oyun içi güncelleştirmeler yapmakta ve oyuncuların taleplerine cevap olabilecek nitelikte eklentileri piyasaya sürmektedir. Bazı durumlarda ise Riot Games bazı özellikleri eklemeyi tercih etmemekte ancak 3. Part yazılımlar bu işlevi görmektedir. Şimdi biz de sizlere oyuncuların talepleri doğrultusunda hazırlanan ancak Riot Games’in pek de desteklemediği Valorant Çevrimdışı Gözükme özelliğinden bahsedeceğiz. Bu oldukça basit bir yöntemdir ancak belirtmiş olduğumuz gibi başlangıçta küçük bir ayar yapmak gerekmektedir.

Valorant Çevrimdışı Gözükme Ayarı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak bunu deceive uygulaması ile yapabilmek mümkündür.
  2. Bu program tam olarak sizin aslında çevrimdışı olmamanıza rağmen dışarıya öyle görünmenizi sağlıyor.
  3. İlk olarak Google a girelim ve deceive yazarak aratalım
  4. Sonrasında çıkan ilk site üzerinden uygulamayı bilgisayara indirelim
  5. Programa sağ tıklayarak “kısayol oluştur” diyelim
  6. Kısayola tıklayıp özelliklere girelim
  7. Hedef Bölümüne exe’den sonra boşluk bırakalım ve Valorant yazalım
  8. Sonrasında oluşan kısayola sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştıralım
  9. Aktif çalışma sağlandıktan sonra aslında oyun içinde olmanıza rağmen valorant çevrimdışı gözükme işlemi gerçekleşmiş olacaktır.

Görüldüğü üzere bu ayarı yaptıktan sonra oyunda çevrimdışı gözükmek oldukça basit bir hale gelmektedir. Valorant Çevrimdışı Gözükme Ayarı Nasıl Yapılır? Sorusu oyuncular tarafından çok sorulan ve yanıtı oldukça basit olan bir sorudur. Burada hatırlatmakta fayda olan bir şey varsa o da oyunun yapımcısının bu tür zararlı yazılımları desteklemediğidir. O yüzden bu eklentiyi indirdikten sonra sürekli olarak kullanmanızı tavsiye etmiyor ve belirli aralıklarla sil yükle yaparak ban yeme durumunuzu en aza indirmeniz gerektiğini sizlere hatırlatıyoruz. Siz de oyunu oynamak ancak çevrimdışı gözükmek istiyorsanız yukarıdaki adımları harfiyen yerine getirmeniz yeterli olacaktır. Deceive uygulamasının çalışıp çalışmadığını anlamak için içerisinde sohbet butonuna bakmak ise yeterli olacaktır. Buton yeşil yanıyorsa uygulama sorunsuz çalışıyor demektir.