DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:04

Valorant Ghost Tuşu

Valorant Ghost Tuşu

Valorant sadece silahları ve karakterleri ile değil çeşitli özellikleri ile de öne çıkmayı başarmış bir oyundur. Oldukça yeni olmasına rağmen son derece başarılı olması ve inanması güç indirme rakamlarına ulaşması bunu kanıtlayan en önemli şeydir. Oyuncular bu bağlamda Valorant’a sadece bir silahlı oyun olarak değil takım çalışması ve ekip işi olarak da bakmaktadır. Oyunda farklı birçok özelliğin var olduğunu biliyoruz. Bunlardan bir tanesi de Ghost yani hayalet oyuncudur. Bizler de bu yazımızda oldukça merak edilen Valorant Ghost tuşu hakkında bilgi vereceğiz Ayrıca makalenin devamında bu tuşun ne işe yaradığını ve hangi amaçla kullanıldığını da görebileceksiniz.

Valorant Ghost Tuşu Hangisi?

  1. İlk olarak Ghost tuşuna basıldığında ne olduğundan bahsedelim.
  2. Bu tuşa basıldığında oyuncu olduğundan çok daha fazla hızlı hareket etmekte ve yer yer görünmez olmaktadır.
  3. Bunun için ilk olarak oyunun ana menüsünde iken ayarlar tuşuna basın ve hileler sekmesine tıklayın.
  4. Bu hileler sekmesinde ayarlamak istediğiniz mod Ghost olduğu için onu bulalım ve kapalı konumdan açık konuma getirelim.
  5. Burada sistem sizden Ghost moduna bir tuş atamanızı isteyecektir diğerlerini engellemeyecek şekilde herhangi bir tuş ataması yapalım.
  6. Sonrasında yaptığınız ayarı kaydet diyerek çıkalım.
  7. Bundan sonra oyuna girdiğinizde Ghost modu atadığınız tuşa bastığınızda açılacaktır.
  8. Tekrar kapatmak içinse aynı tuşa basmanız gerektiğini unutmayın.

Görüldüğü üzere ghost modu oldukça kolay şekilde aktif edilmektedir. Ancak burada dikkat etmeniz gereken husus Ghost modunun da hileli olduğu yani diğer bir ifadeyle Riot Games tarafından sıcak karşılanmadığıdır. Riot Games bazı durumlarda hile kullanımlarını fark ettiğinde sizi bloke edebilmekte ve sistemden uzaklaştırabilmektedir. Bu sebeple ghost modunu çok fazla kullanmamanızı öneriyoruz. Ancak Valorant Ghost Tuşu Hangisi?  Sorusuna cevap verecek olursak hileler kısmından atama yapmak ve sonrasında oyun içerisinde iken bu tuşa basmaktır. Atama işlemini yaparken hali hazırda var olan bir tuşa atama yapmamanız gerektiğini de unutmayın. Aksi halde o tuş işlevini kaybedecek ve ghost modu aktif etmek için kullanılacaktır.