DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:53

Valorant Hile Kodları

Valorant, Fps oyunları arasında yer alır. İnsanların arkadaşlarıyla keyifli vakitler geçireceği muhteşem bir oyundur. Valorant oyununda rakiplerinizi yenmeniz için hileler bulunur. Varolant hile kodları nelerdir? Valorant hile kodları nasıl aktif edilir? Oyuncular arasında merak edilen konular arasındadır.

Valorant Nedir?

Valorant online bir oyundur. Oyuncu kitlesi gün geçtikçe artar. Bu oyun içinde oyuncuların özel oyun kurması için muhteşem bir özellik bulunur. Oyuncular arkadaşlarıyla özel oyunlar kurarak oynayabilir. 2020 yılında ortaya çıkan bu oyun sayesinde başka oyunlarda oynayan oyuncular, bu oyuna geçiş yapmışlardır. Rekabet savaşı olan Valorant oyununda oyuncular rakibini yenmek için hile arayışına girmişlerdir.

Valorant Hilesi Nedir?

Valorant hilesi oyunda birçok malzemeye puan harcamadan sahip olmanızı ve bu malzemeleri kullanmanıza olanak sağlıyor.

Para hilesi, Donanım hilesi, Silah hilesi, Discord nitro hilesi, Uçma hilesi, Bot ekleme hilesi

Bu hileler ile oyuncular ücretsiz para sahibi olurken aynı zamanda ücretsiz silaha da sahip oluyorlar. Bu nedenle savaşta rakiplerinin bir adım önünde olmayı başarıyorlar. Özetle hileler oyuncuların rakiplerini yenmesi için önemli bir unsundur.

Valorant Hilesi Nasıl Yapılır?

Bu oyunda hileleri yapmadan önce hile butonunu açık hale getirmeniz gerekir. Hile ayarı kapalı durumdayken hileleri aktif etmeniz imkânsızdır. Valorant hilelerini aktif hale getirmek için aşağıdaki adımları sıralı bir şekilde uygulamanız gerekir.

Oyunu başlatmadan önce oyun başlatma menüsüne gidiniz. Menüde Hileler butonuna geliniz. Hileler butonunun yanında bulunan ok işaretini tıklayınız. Ok işaretine tıkladığınızda önünüze gelen Açık butonunu aktifleştiriniz.

Bu aşamadan sonra özel oyunda hileleri kullanmanız için gereken aşamalar aşağıdaki gibidir.

• ESC tuşuna basınız.

• Açılan sayfada Hileler butonunu tıklayınız.

• Hileler butonu sayfasını tıkladığınızda tüm hileleri içeren sayfa açılacak.

• Bu sayfada oyunda aktif olarak kullanmak istediğiniz hileleri açık duruma getiriniz.

Bu aşamalar bittikten sonra oyunu başlatarak hileleri kullanabilirsiniz. Başlayan savaşla birlikte açık konuma getirdiğiniz hileleri aktif kullanabilirsiniz. Oyuncular özellikle silah ve para hilelerini çok kullanmakta. Silah hilesi ile en güçlü silahı elde ederek rakip oyuncuğu yenerek oyundaki seviyesini yükseltmektedir.