DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:56

Valorant Icebox Haritası Jett Uçma Açığı

Valorant bir süre önce fark edilmiş ve giderilmiş olan Jett uçma açığı, Icebox haritasında tekrardan keşfedildi ve oldukça ilginç görüntüler yeniden ortaya çıktı. Valorant ıcebox haritası jett uçma açığı yeniden görüldü. Valorant'ta yakın bir zamanda Icebox haritasında bir hata keşfedildi. Söz konusu olan bu hatayı keşfeden oyuncu Jett ile beraber dash yeteneğini kullanıp havada beklenenden daha uzun süreler boyunca kalabilmektedir. Haritanın orta kısımlarında yer alan bu açıktan faydalanıldığında saldıran taraftaki rakip oyuncuları rahatlıkla görebiliyor ve onları öldürebiliyorsunuz. Bu Jett açığı ile Icebox haritasında savunan taraf için oldukça etkili savunma sağlamanıza da olanak tanıyor. Pek çok Jett oyuncusu söz konusu olan bu açığın farkına varıp oyun stratejilerini buna göre şekillendiriyor.

Valorant'ta Jett Açığı Nedir?

Bir Jett oyuncusunun keşfetmiş olduğu bu açık sayesinde Jett oyuncuları havada beklenen süreden çok daha uzun süre kalabiliyor. Bu bekleme süresi sayede saldırı tarafından gelmiş olan oyuncuları tespit edip etkisiz hale rahatça getirebiliyor. Bunu yapabilmesi için haritada savunma kısmında yer alan rampa bölümünde konumlanarak belirli açılarda, belirli yeteneklerini kullanıp bu Jett açığını uygulayabiliyor. Jett'in bu açığını kullanmış oyuncular, ajanın ulti yeteneğiyle beraber rakip takım için çok daha tehlikeli oluyor. Bu sayede belirli noktada doğru biçimde uygulandığında havaya doğru yükselebilirsiniz ve düşmanlarınızı rahatlıkla görebilirsiniz. Düşmanların sizi havada aramadığını düşündüğünüz zaman sizi ilk başta tespit etmeleri oldukça zor oluyor.

Valorant Jett Uçma Açığı

Bu açıktan faydalanmakta olan Jett oyuncularının havada silah kullanmaya çalışmış olmaları, silahın dengesiz çalışacağından çok da işe yaramayacaktır ancak ulti yeteneği ile bıçaklarınızı kullanıp oldukça etkili olan sonuç alabilirsiniz. Aynı zamanda bu açığı kullandığınızda biraz fazla masraflı olacağını belirtmek gerekir. Her havaya uçtuğunuz sürede ulti yeteneğinizi satın almalısınız, bu sizlere ekstra bir masraf çıkartır fakat havaya uçtuğunuzda birkaç rakibinizi öldürürseniz, harcadığınız paraya da değebilir. Bu taktiği sık kullanmamaya dikkat etmelisiniz çünkü rakipler sizi fark ederse havada çok kolay hedef olabilir ve hızlıca ölebilirsiniz. Riot Games, Valorant geliştiricilerinin konuyla alakalı henüz resmi bir açıklaması da olmadı.