DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:36

Valorant İndir?

Valorant Riot Games tarafından ücretsiz bir şekilde FPS oyunu olarak ön plana çıkmaktadır. Türkçe sürümü ile oyun oynayacaklara 144+ FPS’ye kadar oyun sunarken aynı zaman eski eski bilgisayarlarda bile oynanmaktadır. Valorant takım tabanlı bir nişancılık tarzda Riot Games tarafından geliştirilen bir oyun olma özelliği bulunmaktadır.

Valorant Oyunu Nasıl Oynanıyor?

Valorant oyunu 5'e karşı 5 takımlar şekilde nişancılığı hassas olan bir oyun türüdür. Zafere ulaşmak için beceri ve stratejiler oyun içinde çok bir yere sahiptir. 5'er kişilik iki takımın kapışması için oyuncular ajanlar rolünü üstelenerek yeni silahlar elde ederler. Ana oyun modunda takımlar belli yerlere bomba kurarlar. Kurulan bombalar patlaması sonucunda takım puan almaktadır. Bundan dolayı oyuncular sürekli yeni stratejiler geliştirmek zorunda kalıyor.

Valorant Bilgisayara Nasıl İndirilir?

Valorant oyunu indirmek isteyenler internet üzerinden kolay bir şekilde indirme imkanları bulunmaktadır. Bazı web sitelerinde gerekli hesap açma işlemlerini tamamladıktan valorant oyununu indirebilirsiniz. Valorant sistemi için gerekli olan bir takım gereksinimler de bulunmaktadır. Oyunun indirilecek bilgisayarların Intel Core i3-370M işlemci, 4GB ram, Intel HD 3000 ekran kartı ve 6,9GB bir depolama alanına sahip olması gerekir. Bu özelliklere sahip bilgisayarlara hem valorant oyununu kolay bir şekilde indirmenize hem yüksek kalite oynanmanıza olanak sunuyor.

Valorant Oyununda Bulunan Modlar

Valoran oyunda çok çeşitli tarzlarda oynanacak ajanlar bulunmaktadır. Her ajanın farklı sınıfı ve özellikleri bulunduğundan dolayı oyun çok yönlü oynanmaktadır. Takımların saldırı ve hücum gibi konularda uzmanlaşmış yetenekleri bulunuyor. Valorant oyununda bulunan modları şu şekilde sıralayabiliriz.

• Derecesi mod

• Ani saldırı modu

• Rekabetçi mod

• Ölüm maçı modu

• Kızışma modu olmak üzere sıralanabilir.

Her mod için farklı yetenekleri olan oyuncular mücadele sonucunda daha üstün yetenekler elde ederler. Bu yazımızda valorant indir hakkında detaylı bilgiler verilmiştir.