DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:03

Valorant İngilizce Seslendirme Yapma

Valorant İngilizce Seslendirme Yapma

Ülkemizde oldukça popüler olan Valorant’ın ününün tüm dünyaya yayıldığı bilinen bir gerçektir. Oyunun sağlam kurgusu ve kaliteli ekran görüntüleri ona olan talebi arttıran en önemli etkenlerin başında gelmektedir. Ayrıca oyuncuların talepleri doğrultusunda geliştirilen mağaza ya da gece pazarı da oldukça sevilen uygulamaların başında gelmektedir. Oyun ülkemizde oldukça sevilmesi sebebiyle Türkçe dil desteği ile hizmet vermektedir. Ancak bazı oyuncular Valorant İngilizce Seslendirme Yapmak istemektedir. Bu durumda bazı ayarların sistem üzerinden değiştirilmesi gerekmektedir. Bizler de bu yazımızda size dil ayarlarından bahsederek seslendirmenin İngilizce yapılıp yapılamayacağından bahsedeceğiz. İlk olarak bu ayarı deneyerek memnun kalmadığınız takdirde anında eski ayara geçebildiğiniz için sorun teşkil edecek herhangi bir durum olmadığını belirtelim.

Valorant Seslendirmeler Nasıl İngilizce Yapılır?

  1. İlk olarak Valorant oyununu açalım
  2. Sonrasında ana ekranda sol üst kısımda yer alan V simgesi üzerine gelelim.
  3. Buradan “ayarlar” butonuna tıklayarak genel sekmesini açalım
  4. Üst kısımda yer alan “Metin dili” seçeneğine tıklayalım
  5. Buradan İngilizce seçeneğini seçerek kaydedelim
  6. Görüldüğü üzere sadece seslendirme İngilizce olarak ayarlanmak istense de ayarların dil bölümünde bu değiştirilmektedir.
  7. Oyuncuların oldukça beğendiği sesler İngilizce ancak metinler Türkçe olsun talebi şu anda görüldüğü üzere karşılanmamaktadır.
  8. Yani seslendirmeleri İngilizce istiyorsanız oyunun metin dili de İngilizce olacaktır.

Yazımızda seslendirmelerin nasıl farklı bir dile çevrileceği konusuna açıklık getirilmiştir. Ancak Valorant Seslendirmeler Nasıl İngilizce Yapılır? diye soran kişilerin tek başına seslendirme değişmediğini de bilmeleri gerekmektedir. Burada değiştirilen ayar komple dil ayarı olmaktadır. Ancak sadece seslendirmeyi İngilizce yapmak isteyen okurlarımıza ufak bir tavsiyemiz bulunmaktadır. Oyunun bazı sürümlerinde Windows dili İngilizce yapıldığında seslendirmeler İngilizce olmakta ve metinler Türkçe olarak kalmaya devam etmektedir. Çok düşük bir ihtimal olsa da siz de bu yöntemi deneyerek seslendirmenin İngilizceye dönüp dönmediğine göz atabilirsiniz.  Bu işlemi yapmanız akabinde sistem dili otomatik çevirmezse tekrardan yukarıdan belirtilen adımları uygulayarak dili eski haline çevirmeniz mümkündür. Görülüğü üzere dil ayarını istediğiniz gibi ayarlayabilmeniz oldukça kolaydır.