DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:04

Valorant İşaretleme Nasıl Yapılır?

Valorant İşaretleme Nasıl Yapılır?

Ülkemizde oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan Valorant; sağlam ekran grafikleri, silahları ve nitelikli haritası ile öne çıkmaktadır. Takım oyununa olanak vermesi ve onun yanında aynı zamanda bireyselliği de ön planda tutması Valorant’ın en sevilen özelliklerindendir. Valorant oyuncusu ne sadece takım içinde iyi olabilir ne de sadece bireysel olabilir. Oyunda başarılı olmak için hem bireyselde hem de takım oyununda İyi olmak gerekmektedir. Bunun için yapılması gereken işlemlerden bir tanesi de Valorant’ın özelliklerini aktif şekilde kullanmaktır. Bu yazımızda Valorant işaretleme nasıl yapılır hakkında kısaca bilgi vereceğiz. Çünkü bu bağlamda işaretleme yapmak sizi düşmana karşı bir adım öne geçirecektir. Şimdi gelin birlikte nasıl işaretleme yapıldığına bakalım.

Valorant İşaretleme Yapma Tuşu Hangisi?

  1. İşaretleme işlemi aslında son derece basittir. Bunun için tuş atama yaparak istediğiniz tuşa bastığınızda işaretleme yapmasını sağlayabilirsiniz.
  2. Ancak herhangi bir atama yapmadan direkt var olan tuş ile işaretleme yapmak istiyorsanız Z tuşu ile işaretleme yapabilirsiniz.
  3. Bunun için nişangahın baktığı yere doğru Z tuşuna basmanız yeterli olacaktır.
  4. Ayrıca silaha ya da spike’a bakıp Z tuşuna basarsanız bakmış olduğunuz eşya işaretlenecektir.
  5. Bu işaretleme aynı zamanda takım arkadaşlarınızın da durumdan haberdar olmasını sağlayacaktır.
  6. Ayrıca Z tuşuna basılı tutarak “destek gerek” ya da “burayı gözlüyorum” mesajları verebilmek mümkündür.

Görüldüğü üzere Valorant oynarken işaretleme yapmak sizi oldukça avantajı konuma getirecektir. Oyunun her özelliğini aktif olarak kullanmanız size hem takım olarak hem de bireysel de başarı sağlayacaktır. Pro oyuncuların en büyük özelliği oyunda bütün özellikleri aktif olarak ve ustaca kullanmalarıdır. Yukarıdaki maddelerde Valorant işaretleme yapma tuşu hangisi sorusu da kendisine cevap bulmuştur. Belirtmiş olduğumuz üzere eğer farklı bir tuş atamadıysanız işaretleme yapmak için Z tuşunu kullanmanız yeterli olacaktır. Valorant'ta ustalaşmak ve oyunu çok daha yukarı seviyelere taşıyabilmek için işaretleme, destek isteme ve burayı gözlüyorum mesajları verebilmek oldukça önemlidir. Ancak bunu yaparken karşı tarafında işaretleme yapabildiğini unutmayınız ve oyunu bu doğrultuda oynayınız.