DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:02

Valorant İzleyici Modu Tuşları

Valorant İzleyici Modu Tuşları

Riot Games tarafından oyuncuların deneyimine sunulan Valorant oyunu çıkış tarihinin üzerinden çok bir zaman geçmemesine rağmen oldukça büyük bir başarı yakalamıştır. Oyun içinde 5 kişilik iki takım bulunmaktadır. Bu takımların birisi belirlenene bölgelere spike adı verilen patlayıcıları kurmaya çalışırken diğer takım da bu patlayıcının kurulmasına engel olmaya çalışmaktadır. Oyun içinde bulunan haritaların tasarımı ve çeşitliliği birçok oyuncuyu mutlu etmeye yetmektedir. Buna ek olarak oyuncular birbirinden efsane karakterler ve bu karakterlerin kendilerine has özellikleri ile son derece keyifli bir oyun deneyimi yaşamaktadır. Böylesine popüler bir yapım hakkında merak edilenlerde oldukça fazladır. Valorant İzleyici Modu Tuşları konusu merak edilen konular arasındadır. Eğer tuşlarda herhangi bir değişiklik yapmadıysanız bir sonraki başlıkta bu tuşları öğrenebilirsiniz.

Valorant Varsayılan İzleyici Modu Tuşları

İzleyici moda bazen maç içinde bazen de maç dışında karşımıza çıkmaktadır. Dilerseniz oyun oynayan arkadaşlarınızı maç içinde olmasanız da izleyebilirsiniz. Bazen de maç içinde yok edildiğiniz zaman izleyici moduna otomatik olarak geçersiniz. Valorant Varsayılan İzleyici Modu Tuşları aşağıda belirtildiği gibidir:

  • Valorant oyununda bir oyuncunun maçını izleyebilmek için onunla arkadaş olmanız gerekmektedir.
  • Arkadaş olmadığınız bir oyuncunun maçlarını izlemek ne yazık ki imkânsızdır.
  • Valorant oyununda izleyici moduna girdikten sonra numaraları kullanabilirsiniz.
  • Bu numaralar sayesinde oyun içinde bulunan oyuncular arasında geçiş yapabilirsiniz.
  • Örneğin oyun içinde birinci oyuncuyu görmek istiyorsanız ‘1’ tuşuna basmanız gerekmektedir.
  • Bu şekilde bütün oyuncuları gezebilirsiniz. Sırasıyla diğer numaralara basarak bu özellikten yararlanabilirsiniz.
  • İzlemek istediğiniz oyuncuyu bulduktan sonra ‘V’ tuşuna basmanız gerekmektedir.
  • Bu tuşa bastıktan sonra seçmiş olduğunuz oyuncuyu izlemeye başlayabilirsiniz.

Yukarıda sıralanan maddelerde Valorant oyununun varsayılan yani değiştirilmemiş izleme modu tuşları anlatılmıştır. Eğer bu tuşları değiştirdiyseniz oyun içi ayarlardan izleyici modunu bularak güncel tuşlarınızı öğrenebilirsiniz.

Valorant izleme modu sayesinde hayatta kalan takım arkadaşlarınıza info yani düşman hakkında bilgi verebilirsiniz. Arkadaşınızın gördüğü her şeyi sizler de görürsünüz. Aynı zamanda duyduğu her şeyi sizler de duyarsınız. Bundan dolayı takım arkadaşınıza bilgi vermek son derece kolay olur.