DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:03

Valorant Karakter Konuşturma Tuşu

Valorant Karakter Konuşturma Tuşu

Ülkemizdeki en sevilen oyunlardan biri olarak öne çıkan Valorant, her cihazı destekleyen sürümleri ile beğeni kazanmıştır. Oyunun gerek karakterleri gerekse ekipmanları oldukça beğenilmekte olup gamerlar tarafından forumlarda tavsiye edilmektedir. Öyle ki Valorant sadece bir oyundan çok daha fazlası olarak hayatımıza girmiş ve kişileri kendine bağlamıştır. Özellikle sürdürülebilir yapısı ve takım oyununa olanak vermesi de ona olan talebi arttıran başlıca etmenlerdendir. Valorant hakkında söylenmesi gereken en önemli özelliklerden bir diğeri de tabi ki takım oyununa olanak vermesidir. Oyunda takım halinde hareket etmek için tasarlanmış birçok tuş bulunmaktadır. Kaliteli bir gamer bu tuşların tamamını elinin altına almakta ve onlara klavyesinde yer vermektedir. Bu demek oluyor ki bu kişi takımını güzelce yönetebilir ve yeri geldiğinde takımına komut verebilir. Buna ek olarak pro oyuncuların sık başvurduğu özelliklerden bir diğeri de karakter konuşturmaktır. Biz de bu yazımızda sizlere Valorant Karakter Konuşturma Tuşu hangisi bundan bahsedecek ve ilgi çekici bilgiler vereceğiz.

Valorant Karakter Tuşu Hangisi?

  1. Valorant karakter konuşturmak oldukça sık tercih edilen bir özelliktir.
  2. Bunun için kullanıcının sinyallere olan erişimini etkinleştirmesi gerekmektedir.
  3. Sinyallere erişimi etkinleştirme için Ayarlar’a gidelim
  4. Sonrasında Kontroller’i seçelim ve devam edelim.
  5. Ardından iletişim sekmesine girerek buradan karakter konuşturma özelliğini aktif edelim.
  6. Karakter konuşturma tuşuna bir adet tuş atamanız gerekmektedir. Bu atama işleminde farklı bir tuşu deaktif etmediğinize de emin olun
  7. Kaydet diyerek çıkış yapalım ve oyuna kaldığımız yerden devam edelim.

Bu işlem sonrasın karakter konuşturma özelliği aktif hale gelecektir. Ancak bunu yaparken ayarları yaptıktan sonra kaydetme işlemi yapmanızı ve sonrasında devam etmenizi öneriyoruz. Çünkü ayarları yaptıktan sonra ESC tuşu ile çıkış yaparsanız bazı durumlarda karakter konuşturma aktif olmayabilir. Bunun için kaydet butonuna tıklamalı ve akabinde oyuna devam etmelisiniz. Bu yazımızda sizlere Valorant Karakter Tuşu Hangisi? sorusuna cevap verdik. Sonuç olarak yukarıda belirtilen adımları takip edebilir ve kendinize özel olarak bir konuşturma tuşu atayarak Valorant için daha keyifli bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.