DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:03

Valorant Level Gizleme

Valorant Level Gizleme

2019 yılında piyasaya sürülen Valorant, ülkemizde oldukça sevilmekte ve tercih edilmektedir. Oyunun 5’e 5 rekabete dayalı karakter tabanlı yapısı ona olan talebin hiçbir zaman azalmamasına neden olmaktadır. Oyuncular kaplama silahlara, diğer tüm materyallerle birlikte önem vermekte ve oyunu geliştirmek için sürekli mağazaları ziyaret etmektedir. Oyuna yapımcı Riot Games tarafından sürekli yeni özellikler eklenmektedir. En son eklenen özellik ise Valorant Level Gizleme işlemidir. Yeni yapıya eklenen bu sistem ile oyuna olan bağlılık ve harcanan zaman ödüllendirilmektedir. Hal böyle olunca seviyeleri gizlemek isteyen oyuncular bu durumdan muzdarip olmuşlardır. Oluşan memnuniyetsizliği gidermek isteyen Valorant ekibi ise yeni geliştirilen yama ile oyuncuların levellerini gizleyebilmesine olanak vermiştir. Şimdi gelin birlikte oyun içerisinde level yani seviye gizleme işi nasıl yapılır buna bir göz atalım

Valorant Level Gizleme Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak Valorant oyununu açalım ve ana ekrana gelelim
  2. Buradan “Koleksiyon” sekmesine tıklayalım
  3. Sonrasında oyuncu kartına tıklayalım.
  4. Bu sekme üzerinden “seviye çerçeveleri” bölümüne geçelim
  5. Ekranda “Hesap seviyemi göster” butonu tikli olacaktır. Burada bulunan işareti kaldıralım ve kaydet butonuna basarak çıkış yapalım.

Bu işlem sonrasında kaydederek çıkış yaptıktan sonra sistem sizi ana ekrana yönlendirecektir. Ayrı olarak oyunu yeniden başlatmanıza gerek olmamaktadır. Yani kaydet diyerek çıkarsanız direkt kayıt işlemi gerçekleşecek ve yapacak olduğunuz ilk maçta seviyeniz diğer oyuncularla paylaşılmayacaktır. Görüldüğü üzere Valorant Level Gizleme Nasıl Yapılır? sorusu oldukça kolay ve anlaşılır bir şekilde sizlerle paylaşılmıştır. Oyuncular seviyeleri paylaşmayı genelde sevseler de bazı durumlarda rakip takımdan kimsenin bunu görmemesini istemektedirler. Bu durumda yukarıdaki adımları uygulayarak seviyeyi gizlemek oldukça mantıklı bir hamledir. Çünkü pro oyuncular rakibin seviyesini dikkate alarak yapacak oldukları hareketleri ya da oyun tarzlarını tercih edebilmektedirler. Yani şöyle ki leveli yüksek bir oyuncunun oynadığı bir oyun ile daha çaylak bir oyuncunun oyunu oynama şekli aynı değildir. O yüzden oyuncular kendileri hakkında bir izlenim oluşmaması adına seviyelerini yani diğer bir deyişle levellerini gizleme yoluna gitmektedirler.