DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:33

Valorant Mobile

Riot Games tarafından ortaya çıkarılan oyunun, çok fazla meraklısı vardır. Özellikle valorant tarzı oyunları oynamayı tercih edenler tarafından çok fazla tercih edilir. Valorant sadece bilgisayardan oynanabilen bir oyunken, sonradan mobilde de oynanabilir bir hale gelmiştir. Çok fazla talepten dolayı geliştirilen valorant mobile çok fazla oyunseverin tercihlerindendir. Bu keyifli oyunu oynamaya başlayabilmek için, ilk olarak mobil cihaza indirmek gerekir.

Valorant Mobile Ücretli Mi?

Valorant oyununu telefonuna indirmek isteyenler oyunun ücretli olup olmadığını merak ederler. Valorant mobile ücretsizdir ve isteyen herkes mobil cihazına indirerek oyunu oynamaya başlayabilir. Valorant oyununu telefona indirmek ücretsiz olsa da, oyun içerisinde gelişme kaydetmek isteyenler ödeme yapmalıdırlar. Alınacak olan çeşitli malzemeler sayesinde oyun içerisinde ilerleyebilmek mümkündür.

Valorant Mobile Nasıl Kurulur?

Valorant mobile hizmetinden faydalanmak isteyenlerin, akıllı telefonunun olması yeterlidir. Bu telefonların android ya da İOS tabanlı olması gerekir. Android cihazlar zaman zaman oyun içerisinde kasılmalara neden olabilir. Bu durum ioslarda daha düşüktür. Fakat her iki seçenekte de oyun oldukça keyiflidir. Oyunun oynanabilmesi için kurulması gerekir. Valorant kurma işlemlerinin tamamlanabilmesi için, telefonun market uygulamasına giriş yapmak gerekir. İlk olarak bir ön kayıt yapılmalıdır. Taptep'e üye olunur. Android ya da ios seçimi yapılmalıdır. Kayıt oluşturulduktan sonra güncellemeler hakkındaki gerekli bilgilendirmeler de yapılır. Bu sayede oyunu oynayacak olanlar, telefonlarından en güncel şekilde oyun deneyimi yaşayabilirler.

Valorant Mobile Avantajları

Valorant bilgisayar ve telefonda oynanabilen bir oyundur. Bu oyunun mobilde oynanabilmesinin çok fazla avantajı vardır. Valorant mobilin avantajlarından bazıları şunlardır;
  • Daha seri bir oyun oynama deneyimi sunar.
  • Evde, iş yerinde ya da trafikte daha keyifli vakit geçirme şansı tanır.
  • Oyun içi satın alma işlemlerinin daha kısa sürede yapılmasını sağlar. Bu gibi avantajlarından dolayı çok fazla kişi oyunu mobil üzerinden oynamayı tercih eder.