DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:26

Valorant Nişangâh Nokta Yapma

Valorant Nişangâh Nokta Yapma

2020 yılında piyasaya sürülen Valorant beklenilenin çok üzerinde bir talep almıştır. Oyuncuların oyuna olan ilgisi de Riot Games’in oyuna olan yatırımlarını arttırmasına ve sürekli olarak güncel içerikler eklemesine sebep olmuştur. Volorantta oyuncuların dilediği kişiyi arkadaş olarak ekleyebilmesi ve çoklu oyun oynayabilmesi oyuna olan talebi arttıran etkenlerden sadece bir tanesidir. Oyun içinde birçok düzenleme ve güncelleme yapılabilmektedir. Son zamanlarda oyunu oynayanların en çok merak ettiği konu ise Valorant Nişangâh Nokta Yapma işlemidir. Makalemizin devamında oyun içinde nişangâh nasıl yapılır adım adım anlatacağız.

Valorant Nişangâh Nasıl Yapılır?

  1. Oyun içerisinde iken ESC tuşuna basılarak ayarlara gidilir.
  2. Bu sekmeden “ Nişangâh” kısmına tıklanır
  3. Merkez nokta açık olarak işaretlenir ve değişiklikler kaydedilsin mi sorusuna evet denir.
  4. Merkez orta saydamlık ayarı için bizim önerimiz 1’dir.
  5. Aynı şekilde orta kalınlığının da 3 yapılması en idealidir.

Oyun İngilizce oynanıyorsa aynı adımlar tekrarlanmalıdır. Türkçe ve İngilizce hangi dil olursa olsun sekmelerin sırası aynı olduğu için herhangi bir karışıklık yaşanmayacaktır. Ancak İngilizce oynayanlar için de kısaca bahsetmek gerekirse;

Valorant Nişan Ayarları

  1. Oyun durdurulduktan sonra “Settings’ sekmesine tıklanır.
  2. Buradan Crosshair seçeneğine tıklanır.
  3. Center Dot on yani açık olarak işaretlenir.
  4. Center Dot Opacity seçeneği 1 olarak ayarlanmalıdır.
  5. Center Dot Thickness ise 3 olarak seçilip kaydet yani save butonuna tıklanır.

Görüldüğü üzere Volorant oyununda nişangâh ayarlarını yapmak işte bu kadar kolaydır. Burada belirtmek isteriz ki bu ayarlar merminin gideceği yeri ya da alanı kesinlikle değiştirmemektedir. Oyuncunun tarzına yönelik bir işlemdir. Yani merminin gideceği alan değişmese de oyuncunun kendi tarzına uygun bir Valorant crosshair yani nişangâh seçmesi oyunda verimlilik açısından oldukça önemlidir. Merkez orta saydamlık ve orta kalınlık ayarlarının ideal olması da oyunda oyuncuya kolaylık sağlayan önemli bir faktördür. Burada sitemiz editörlerinin size önerisi ise orta saydamlık için 1 orta kalınlık için 3 seviyesinin seçilmesidir. Bu oyunun daha keyifli geçmesine fayda sağlayacaktır.Bu ayarlardan sonra nişangahınızı nokta olarak kullanabilir veya kendinize özgü ayarlayabilirsiniz.