DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:04

Valorant Oyna Tuşuna Basılmıyor

Valorant Oyna Tuşuna Basılmıyor

Çıkış yapalı henüz birkaç yıl olsa da Valorant oyunu birçok başarıya imza atmayı başarmıştır. FPS oyun dünyasına getirmiş olduğu yenilikler sayesinde birçok oyuncunun dikkatini çekmiş ve beğenisini toplamıştır. Oyun içinde bulunan birbirinden özgün haritalar sayesinde oyuncular sıkılmadan uzun süre keyifli dakikalar geçirmektedir. Buna ek olarak oyun içinde bulunan karakterlerin birbirinden etkileyici özellikleri ve tasarımları sayesinde son derece heyecanlı bir oyun imkanı oyunculara tanınmaktadır. Karakterlerin Türkçe seslendirmeleri de son derece kalitelidir. Oyun içinde karakterlerin birbirleriyle adeta sohbet edercesine konuşması da oyuncuların dikkatinden kaçmamaktadır. Böylesine güzel ve hızlı yükselen bir yapım hakkında merak edilenler doğal olarak son derece fazladır. Valorant Oyna Tuşuna Basılmıyor konusu da merak edilen konular arasındadır. Bu tarz sorunlar her oyunda karşılaşılabilecek sorunlardır. Bundan dolayı bir yapıma kötü demek haksızlık olur. Bu tarz sorunlar büyük bir çoğunluğu oyuncular tarafından kaynaklansa da bazen yapımcılardan dolayı da kaynaklanmaktadır. Aşağıdaki başlıkta bu sorunun çözümü mevcuttur. Maddeleri uygulayarak çözüme gidebilirsiniz.

Valorant Oyna Tuşu Sorunu

Oyuncular zaman zaman oyun içinde sorunlar yaşayabilmektedir. Bu sorunların büyük çoğunluğu oyuncu kaynaklıdır fakat yapımcılardan kaynaklanan sorunlar da mevcuttur. Valorant Oyna Tuşu Sorunu da bu sorunlardan biridir. Aşağıdaki adımları uygulayarak sorununuzu çözebilirsiniz:

  • Riot firması bu sorunun bazı oyuncular tarafından yaşandığını açıklamıştır.
  • Bu sorunun çözüldüğünü de resmi olarak duyurmuştur.
  • Sorunu çözebilmek için Valorant oyununa ait olan yani Riot firmasına ait olan bütün yazılımlardan çıkış yapmanız gerekmektedir.
  • Daha sonra Valorant oyununu resetlemeniz yani yeniden başlatmanız gerekmektedir.
  • Görev çubuğuna sağ tık yaparak görev yöneticisini açın.
  • Daha sonra karşınıza gelen pencereden tüm programları seçin.
  • Bu programların arasından Riot veya Valorant’a ait olduğunu düşündüğünüz bütün programların görevini sonlandırın.
  • Bunu yapmak için program üstüne gelerek sağ tıklamanız ve ardından görevi sonlandır seçeneğine tıklamanız yeterlidir.
  • Bu adımları yaptıktan sonra oyuna tekrar giriş yapmayı deneyin.

Yukarıdaki adımları atlamadan ve dikkatli bir şekilde uygulamanız durumunda muhtemelen sorununuz çözülecektir. Sorununuz hala devam ediyorsa Valorant destek ekibine mail atabilirsiniz.