DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:14

Valorant Points Ne İşe Yarar?

Riot Games tarafından hizmete sunulan Valorant oyunu, kapalı beta olarak 7 Nisan 2020'de oyuncuların beğenisine sunulmuştu. 2 Haziran 2020'de ise resmen piyasaya çıkan bu oyun, 5v5 şeklinde oynanan taktiksel bir nişan oyunudur. Oyun için özel olarak hazırlanan Valorant Points, oyunda kullanılan bir sanal para birimidir. Bu paralarla Valorant mağazalarından oyun için kullanılabilen çeşitli malzemeler satın alabilirsiniz.

Valorant Points Nasıl Satın Alınır?

Valorant oyunu için hazırlanan bu sanal para birimi, internet ortamında farklı satış sitelerinden alınabiliyor. Özellikle 3D secure sistemiyle ödeme kabul eden güvenilir oyun siteleri üzerinden bu para birimini rahatlıkla satın alabilirsiniz. Valorant Points fiyatları ise satın almak istediğiniz miktara göre değişecektir.

Valorant Points Fiyatları

Farklı oyun sitelerinde Valorant Points fiyatlarını indirimli olarak bulabiliyorsunuz. Ortalama olarak karşınıza çıkacak fiyatlar şu şekildedir: • 300 Valorant Points: 13 TL • 600 Valorant Points: 27 TL • 2500 Valorant Points: 106 TL • 4400 Valorant Points: 183 TL Bu para birimi için yapılan satın almalar, doğrudan banka ya da kredi kartları ile gerçekleşmektedir.

Valorant Points Nasıl Kullanılır?

Satın alma işlemlerini yapmak için sitelere bakiye yükledikten sonra, ürün sayfasına giderek satın almak istediğiniz Valorant Points miktarını seçmeniz istenir. Seçiminizi yaptıktan sonra sizlere bir kod verilir. Bu kod, aldığınız Valorant Points miktarını içerir. Daha sonra oyun içerisine girdiğiniz zaman bu kodu saniyelik olarak bozdurabilir ve dilediğiniz oyun içi satın almada kullanabilirsiniz.

Valorant Points İle Neler Satın Alınır?

5'er kişilik iki takım halinde oynanan Valorant oyunu, toplamda 25 round'luk bir oyundur. Alacağınız Valorant Points, oyun içinde ajan, silah kostümü ve her türlü silahı alma fırsatı verecektir. Oynanış itibariyle CS:GO oyununu andıran Valorant, bir takımın spike adlı bombayı çeşitli bölgelere kurması üzerine oynanıyor. Diğer takım ise bu bombayı kurdurtmamak ya da kurulduktan sonra etkisiz hale getirmekle görevlendiriliyor. Oyun için özel olarak satın alınabilen ajanlar, takımları bir adım öne çıkarıyor. Zira Valorant oyununun CS:GO'dan en büyük farkı da bu ajanların farklı yeteneklerde hazırlanmasıdır.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER