DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:14

Valorant Points (VP)

Haziran 2020 döneminde oyun severlerin karşısına çıkarılan Valorant, çoklu oyunculu bir nişancı oyunu olarak oyun severler tarafından oldukça beğenilmiştir. Riot Games tarafından geliştirilen bu harika oyun birbirinden farklı türde özellikleri bünyesinde barındırmaktadır. Bu oyun içerisinde Valorant Points (VP) adı verilen ve oyun içerisinde birtakım amaçlar doğrultusunda kullanılan bir para birimi yer almaktadır. Oyunda market için alışverişlerde kullanılan bu para birimi birbirinden farklı eşyaların temin edilmesine yardımcı olmaktadır.

Valorant VP Türleri

Valorant oyununda daima avantajlı konuma geçmek ve iyi şanslar elde edebilmek için burada kullanılan para birimlerine her zaman ihtiyaç olabilmektedir. Oyun severlerin bu para birimleri arasında tercih edebilecekleri farklı türden seçenekler yer almaktadır. • 400 ve 840 Riot Points seçenekleri, • 1780 ve 3620 Riot Point seçenekleri, • 6450 ve 12800 Riot Point seçenekleri, Oyun severler bu şekilde farklı seçenekler arasından satın alabilecekleri Valorant para birimlerini oyun içerisinde kostüm, güç veya diğer unsurlara sahip olmak konusunda kullanabilirler.

Valorant Point Aktivasyonu

Valorant oyununda birçok yönden iyi faydalar sağlayan para birimlerini oldukça kolay bir şekilde aktive edebilmek mümkün oluyor. Bu paraların kullanılması için oyun severlerin Riot Games hesaplarına giriş yapması gerekiyor. Ardından ise burada Valorant simgesine tıklamaları gerekiyor. Daha sonra Riot kodlar ve pin seçeneklerine tıklamaları ve ilgili pini girip gönder butonuna basılmalıdırlar. Bu işlem neticesinde aktif olarak bu paralar oyun içerisinde kullanılabilir bir hale gelmektedir.

Valorant Point Kullanımı

Çoklu oyunculu şekilde oynanan Valorant oyununda diğer rakiplere karşı güzel üstünlükler elde edebilmek için daima donanımsal olarak oyun severlerin iyi avantajlara sahip olmaları gerekiyor. Silah, teçhizat veya kostümler konusunda oyunda iyi fayda sağlayacak eşyaları oyunun para birimiyle uygun şekilde almak gerekiyor. Valorant VP, bu eşyaların alınması konusunda her zaman kullanılabiliyor.

Valorant Oyunu İndirme

Kendisine özgü grafikleri, silahları, haritaları ve hikayeleri olan Valorant, oldukça güzel niteliğe sahip bir FPS oyunu olarak oyun severler tarafından sevilerek oynanıyor. Bu oyunu tamamen ücretsiz şekilde hiçbir ödeme yapmadan kolaylıkla indirebilmek mümkün oluyor. Ancak oyun içerisinde eşya veya birtakım teçhizatları elde edilmesi içinse burada kullanılan para birimlerini satın almak gerekiyor.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER