DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:08

Valorant Sesli Asistan Nasıl Açılır?

 Valorant Sesli Asistan Nasıl Açılır?

Ülkemizde en sevilen oyunlardan biri Valorant’tır. Sağlam kurgusu ve kaliteli grafikleri bu oyunu gamerlar arasında farklı bir noktada konumlandırmaktadır. Oyuncular Valorant ile ilgili sürekli forumlarda tartışma konulara açmakta ve karakterlerini geliştirebilmek adına farklı alanlara yönelebilmektedirler. Forumlarda oldukça fazla tartışılsa da tam anlamıyla çözüme kavuşmayan sesli asistan sorunu sitemizde sizler için en basit haliyle anlatılacaktır. Şimdi gelin birlikte Valorant Sesli Asistan Nasıl Açılır? Sorusu üzerine odaklanarak yapılması gerekenleri en basit haliyle sizlere açıklayalım

Valorant Sesli Asistan Aktif Etme Adımları

  1. İlk olarak Valorant oyununu açalım ve ayarlar sekmesine girelim
  2. Sonrasında buradan ses butonuna tıklayarak sesli sohbet seçeneğine girelim
  3. Buradan sesli asistanı aktif etmek için hem mikrofon hem de grup sesli sohbet ayarı yapabilirsiniz
  4. Burada sesli asistan aktif ederek oyunu daha da keyifli hale getirebilirsiniz.
  5. Ayrıca mikrofonu test etmek için Geri Döngü Testi gerçekleştirmeniz yeterlidir
  6. Valorant sesli asistanın oyunda oldukça faydalı olduğunu söyleyelim
  7. Özellikle spike alarmı bombanın patlamasına kalan saniyeyi söylemektedir.
  8. Oyunda da gayet kullanışlı olan bu özellikte kalan saniye İngilizce olarak söylense bile oyuncular tarafından farklı amaçlarla oldukça sık kullanılmaktadır.

Valorant’ta oyuncuların işini kolaylaştıran birçok şey vardır. Bunlardan bir tanesi de hiç şüphesiz sesli asistandır. Oyunu yönlendirmek için mükemmel bir araç olan sesli asistanı aktif edebilmek için sağlam bir mikrofona sağlam olmanız ve sesi net alabilmeniz oldukça önemlidir. Mikrofonu sağlam olan ve sesli asistandan tam verim alan bir oyuncunun maçlarda normale göre çok daha başarılı olması kesinlikle bir tesadüf değildir. Oyunda silah, ekipman vb gibi özellikler elbette ki önemlidir ancak bunların bir tamamlayıcısı varsa o da sesli asistandır. Biz de bu yüzden sizlere yukarıda Valorant Sesli Asistan Aktif Etme Adımlarından bahsederek yapılması gereken işlemlerden bahsettik. Ses ayarlarının en uygun seviyede olması, oyununuzu dışarıdan da gözle görülür seviyede etkileyecek ve daha kaliteli maçlar çıkarmanıza olanak verecektir. Bu yüzden yapılan ayarı mutlaka en optimum düzeyde tutmanızı tavsiye ediyoruz.