DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:20

Valorant Showdown Kartı Nasıl Alınır?

Valorant Showdown Kartı Nasıl Alınır?

Piyasaya sürüldüğü 2020 yılından itibaren PC oyunları alanında büyük ses getiren Valorant kullanıcılarına güzellikler yapmaya devam ediyor. Oyunda savaş bileti alma ve ödüller kazanmanın yanında sistem tarafından verilen çeşitli görevler yapıldığında da oyun içinde harcanabilecek paralar kullanıcıya hediye edilmektedir. Bunun yanında Valorant oyununun yapımcısı Riot Games kullanıcılarına yapacak olduğu bir güzelliği daha geçtiğimiz günlerde Twitter adresinden duyurmuştu. Yapılan duyuruya göre özellikle 2021 yılında Twitch yayınlarında bir numaraya oturmayı başaran Valorant izleyenlere Valorant Showdown Kartı adında bir hediye verileceği açıklanmıştı. Bu kartı almak için yapılması gereken işlem ise oldukça basittir.

  • Valorant Showdown Kart kazanmak için Twitch’te Valorant yayınları izlemelisiniz.
  • Valorant yayınlarını düzenli olarak takip eden kullanıcılar kapalı betaya erişim kazanabilirler
  • Kazanılan bu özel karta erişim ise kullanıcının hesabı üzerinden yapılmalıdır.
  • Kazanılan kart Riot Games’in duyuracağı tarihte oyuncu hesaplarına yüklenecektir.

Riot Games bu ödül kartı hile şüphesiz henüz kapalı beta erişimi kazanmamış olan izleyicilere ufak da olsa bir jest yapmayı amaçlamıştır. Kullanıcılardan gelen geri dönüşler ise bu jestin kabul gördüğü yönündedir. Kartta afreecaTV yayın hizmeti logosu bulunmaktadır. Bu da kullanıcıların aklına Showdown turnuvası da izlenmeli mi sorusunu getirmelidir. Valorant Showdown Kartı Nasıl Alınır sorusunun cevabı da burada ortaya çıkmaktadır. Karta sahip olmak için Valorant’ın Twitch üzerindeki beta yayını izlenmelidir.

Valorant Showdown Kart Kazanma

Valorant oyununa merak saran oyuncular sadece oyunu oynamakla kalmıyor aynı zamanda uzun zamanlar harcayarak oyunda pro olabilmek için çeşitli videolar izliyorlar. Bu video yayınlarına YouTube gibi platformlardan kolayca ulaşılabilmektedir. Bunun yanında güncel dönemde oynanan oyunların izlendiği Twitch’te Valorant oyununu izlemek oldukça popülerdir. Twitch’te oyunu izlemenin YouTube’de izlemeye göre bir de avantajı bulunmaktadır. Oyunun geliştiricisi yaptığı açıklamada hem izlenme sayısını arttırmak hem de betaya giriş hakkı bulunmayan kullanıcılarına jest yapmak için Twitch üzerinden yayın izleyen Valorant oyuncularına Showdown Kart kazanma şansı sunmaktadır. Siz de sadece Valorant’ın Twitch üzerindeki beta yayınını izleyerek meşhur Showdown Kart kazanma şansına sahip olabilirsiniz.