DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:07

Valorant Sprey Boya Nasıl Kullanılır?

Valorant Sprey Boya Nasıl Kullanılır?

Ülkemizde oldukça popüler bir oyun olarak öne çıkan Valorant, 2019 yılında geliştirilerek Riot Games tarafından piyasaya sürülmüştür. Rekabete dayalı muhteşem bir oyun olması, sağlam ekran grafikleri ve silah kaplamaları; ona olan ilgi ve alakanın yakın zamanda da azalmayacağının adeta bir göstergesi gibidir. Üstelik oyunda eksik kalan kısımların anlık güncellemelerle hemen kapatılması ve oyuncuların için daha adaletli bir oyun oynamalarına olanak verilmesi Riot Games’in en iyi yaptığı işlerdendir. Oyunda başta mevcut olmayan ancak gelen güncelleştirmelerle artık mümkün olan olanaklardan biride sprey boyalarıdır. Çok fazla bir amacı olmasa da bu spreyler oyuncular tarafından oldukça sevilmişler ve nasıl kullanıldıkları forumlarda tartışılır hale gelmiştir. Bizde bu yazımızda sizlere Valorant Sprey Boya Nasıl Kullanılır? konusundan bahsederek oyun içerisinde sprayden ne şekilde faydalanabileceğinizi söyleyeceğiz.

Valorant Sprey Nasıl Kullanılır?

  1. İlk olarak oyunda son zamanlarda oldukça popüler olan sprayin nasıl edinileceğine değinelim
  2. Sprayler mağazadan satın alınabildiği gibi oyun içerisinde onlardan edinmek de mümkündür.
  3. Ancak spreyi ekipman listenize katmanız direkt onu kullanabileceğiniz anlamına gelmemektedir.
  4. Spreyi kullanmak için T tuşuna basmanız gerekecektir.
  5. Burada nereye boya yapılacağı da önemli olduğundan sprey kullanmak da tıpkı silah kullanmak gibi bir ustalık gerektirmektedir.
  6. Ufak bir ipucu ile makaleyi sonlandırmak gerekirse nişangâhı sprey atmak istediğiniz alanın hemen altına tutarak T tuşuna basın.
  7. Çok az aşağıya nişan aldığınızda hareket hızıyla birlikte tam belirlenen hedefe işaretleme yapılacaktır.
  8. Örneğin düşmanın kafasına sprey sıkmak istiyorsanız size doğru yaklaşırken böbreklerine doğru yani vücudun aşağı kısmına sıkarsanız tam kafasına gelecektir.

Bildiğimiz üzere Valorant’ta sprey, merminin sekmesini düşmana gelecek şekilde aim alıp ateş tuşuna basmaya denmektedir. Bizler de bu yazımızda Valorant Sprey Nasıl Kullanılır? konusuna değinerek sizlere yardımcı olmaya çalıştık. Bu Valorant’ta mutlaka gerekli bir ekipman olmamasına rağmen oyuncular arasında son zamanlarda oldukça popüler olan bir durumdur. Haliyle kişilerin herkesin merak ettiği bir konuyu araştırması ve oyun içerisinde kullanmak istemesi gayet normaldir.