DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:06

Valorant Tablete Nasıl İndirilir?

Valorant Tablete Nasıl İndirilir?

Türkiye’de oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan Valorant son zamanların en hızlı çıkış yakalayan bilgisayar oyunudur. Muhteşem maceracı yapısı ve sağlam ekran grafikleri oyuna olan talebi her geçen gün arttırmaktadır. Ayrıca kişilere sübjektif silah kaplamaları seçebilme imkanı gibi olanaklar sunması da Valorant’ın popülerliğini arttırmaktadır. Oyunda neredeyse her ayrıntı tartışmalara konu olmakta ve sisteme entegre edilen en ufak bir güncelleştirme oyuncular arasında seslerin yükselmesine neden olabilmektedir. Burada oldukça kaliteli bir PC oyunu olan Valorant’ın tablet ya da telefona indirilip indirilemeyeceği de son zamanların merak edilenleri arasındadır. Bu sebeple biz de yazımızda ilk olarak oyunun tablete indirilip indirilmediğinden bahsedecek ve sonrasında Valorant Tablete Nasıl İndirilir? sorusunu cevaplayacağız. Gelin bu 2 soruyu adım adım açıklayalım.

Valorant Tablete İndirilir Mi?

  1. Bilgisayar işletim sistemi ile tablet sistemleri birbirinden farklıdır.
  2. Bu sebeple bir bilgisayar oyununu tablete indirmek için oyun özelliklerinin düşürülmesi gerekmektedir.
  3. Bunu bazı şirketler yaparak yeni MOBİLE sürüm çıkarsalar da Riot Games bunlardan biri değildir.
  4. Yani sadece bilgisayar için tasarlanan Valorant’ı şu anda tablete indirebilmek mümkün değildir.
  5. Oyunun ilerleyen zamanlarda telefonlar için MOBİLE sürümü çıkarsa bilin ki bu Valorant tablete de indirilebilir demektir.
  6. Ancak şu anda Riot Games tarafından sadece bilgisayar için tasarlanmış Valorant’ın tablet sürümü bulunmamaktadır.

Bu yazımızda sizler için Valorant Tablete İndirilir Mi? sorusunu cevapladık. Bu makaleye ayrı bir başlık açmamızın sebebi ise kişilerin yanlış yönlendirmelerle farklı APK dosyaları indirmeleri ve tabletlerine virüs bulaştırmalarıdır. Valorant’ı hiçbir formda ve şekilde tablete indirmek şu an için maalesef mümkün değildir. Bu oyuna alternatif olabilecek farklı oyunların mobil sürümleri vardır ve oldukça sık da tercih edilmektedir. Ancak söz konusu Valorant olduğunda yapacak çok da bir şey maalesef bulunmamaktadır. İlerleyen zamanlarda Riot Games bu oyun için bir mobil sürüm yayınlarsa ya da mağazadan değil de internet sitesi üzerinden APK indirmesine izin verirse bu konuyu da sitemizde en ince ayrıntılarıyla işleyeceğimizden emin olabilirsiniz.