DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:17

Valorantta Fps Açma

Valorantta Fps Açma

Valorant’a olan talep arttıkça oyunu oynayanların sayısı da günden güne artmaktadır. Oyun Riot Games tarafından piyasaya sürüldüğü tarihten itibaren inanılmaz bir ivme yakalayarak oyun severlerin vazgeçilmezlerinden biri olmuştur. CS:GO, ve PUGB gibi güçlü rakiplerini de geride bırakarak zirveye yerleşen Valorant’ta da her oyunda olduğu gibi birçok incelik bulunmaktadır. Oyuncuların ince ayar diye tabir ettiği bu özellikler dikkate alındığında ve ideal hale getirildiğinde oyun daha bir zevkli hale gelmektedir. İnce ayar olarak tabir edilen özelliklerden ilki oyuncuların sıklıkla başvurduğu Valorantta Fps Açma yöntemidir. Çünkü oyunda oldukça önemli olan bir şey varsa o da ping ve fps değerleridir. Bilindiği üzere oyunda kasılmaların az olması ve ekran görüntüsünün geriden gelmemesi oyuncular için oldukça fazla önem arz eden bir konudur.

Valorantta FPS ve Ping Ayarları

  1. Valorant oyunu içerisinde iken ayarları açalım
  2. Ayarlar sekmesinden “Video” başlığını seçelim
  3. Video sekmesi altında yer alan “Nitelikler” başlığına tıklayalım
  4. İlk satırda yer alan “İstemci FPS” sekmesini “sadece metin” olarak işaretleyelim
  5. FPS açarken ping değerini kontrol etmekte de fayda var
  6. Bu yüzden aynı sekmede alt satırda yer alan ”Ağ gidiş geliş süresi” ayarını da tıpkı fps ayarı gibi “sadece metin” olarak işaretleyelim

Bu işlemleri yaptıktan sonra gelen seçeneğe evet diyerek çıkış yapalım ve oyuna geri dönelim. Yani kaydetmeden çıkış yapıp oyuna dönerseniz tekrardan yukarıda belirtmiş olduğumuz işlemleri yapmanız gerekecektir. Bu yüzden Valorant fps ayarlarını kaydetmeniz oldukça önemlidir. Bu ayar yapıldıktan sonra oyunu aktif olarak oynarken ekranda fps ve ping değerleri gözükecektir. Bu da oyunu daha verimli oynamanıza olanak verecektir. Örneğin oyunu aslında daha güzel oynuyorsunuz ancak o gün sürekli ölüyorsunuz ya da siz adamla karşı karşıya gelemeden düşman sizi öldürüyor. Bu durumda ping değerleri olması gereken değerler olmayabilir. Eğer oyunu oynarken fps ve ping değerleri ekranda açık olursa ve bu bağlamda bir problem olursa bunu tespit edip müdahale edebilmeniz daha hızlı olacaktır.Valaront VP için sayfamıza ziyaret edebilirsiniz.