DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:25

Veigar Rün S13 – Veigar Rün Build

Veigar Rün S13 – Veigar Rün Build

League Of Legends oyunu dünya üzerinde en popüler oyunların başlarında yer almaktadır. LoL şeklinde kısaltılması daha popüler bir kullanımdır. İçinde barındırmış olduğu tüm karakterlerin ayrı hikayesi ve ayrı oynanış tarzıyla büyük bir çeşitliliği vardır. Hâl böyle iken oyuncular, her karakter için bir rün dizilimi veya bir rehber arayışına girmektedir. Veigar Rün S13 – Bolibear Rün Build makalemizde Veigar hakkında en merak edilenleri ve Veigar hakkında bilgileri aktaracağız. Dilerseniz en sevilen League Of Legends karakterlerinden biri olan Veigar’ın hikayesini anlatarak yazımıza başlayalım.

Veigar

                Veigar karakteri, League Of Legends oyunun en karanlık karakterlerinden biridir. Karanlık büyülere olan hevesi sayesinde birçok faniyi kendinden uzak tutmasını sağlamıştır. Bundle Şehri’nde yaşayan ve özgürlüğüne aşırı düşkün olan Veigar, kendisine bir duvar örmüş Yordle Büyülerinin örmüş olduğu duvarı aşmak için çaba sarf etmiştir. Başkaları tarafından sürekli küçümsenmekte olan bu karakterimizin kötü olduğunu sadece kendisi düşünmektedir. Diğer sakinler bu karakterin içlerinde bir yerlerde hala ahlâk kurallarını barındırdığını düşünmektedir.

            Veigar Rün

            Veigar oldukça çeşitli bir rün dağılımına sahiptir. En çok tercih edilen rün dizilimi ise aşağıdaki belirtmiş olduğumuz gibidir.

  1. Hâkimiyet bazında en çok tercih edilen Veigar rünü %98 oranla Elektrik Ver rünüdür.
  2. Elektrik ver rününe alternatif olarak oyuncular hâkimiyet bazında Kan Tadı rününü de %86 oranla tercih etmektedir.
  3. Hâkimiyet kategorisinde diğer bir tercih edilen rün ise Gözyuvarı koleksiyonu rünüdür. Bu ründe oyuncular tarafından %98 oranında tercih edilmektedir.
  4. Çok tercih edilmese de diğer rünlerden sıkılmış ve farklı bir rün ile oynamak isteyen oyuncular için %43 oranla tercih edilen İnsafsız Avcı rünü de kullılmaktadır.
  5. Büyücülük rünlerine bakacak olursak en çok tercih edilen rün %99 tercih oranıyla Mana Akışı Yüzüğü rünüdür.
  6. Son olarak büyücülük rünü bazında tercih edilen rün %89 oranıyla Yücelik rünüdür.

Veigar oynaması pek kolay olmayan karakterler arasında olmasına rağmen seçilme oranı oldukça fazladır ve oynamayı tercih edenler arasında pişman olan oyuncular yoktur. Veigar Rün seçimini doğru yaptığınız taktirde oynaması oldukça keyiflidir.