DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:13

Vel’koz İtem Dizilimi – Vel’koz İtem Build

Vel’koz İtem Dizilimi – Vel’koz İtem Build

Pek çok oyuncuya sahip olan League Of Legends her değişen güncelleme ve değişim ile oyuncularının akıllarında oyun hakkında sorulara yol açmakta. Nasıl oynamaları gerektiği, hangi dizilimi yapması gerektiği gibi sorular oyuncuların akıllarındaki sorulardır. Bunun yanında bazı oyuncular da oynadıkları karakterlerin hikâyelerinden haberdar olmak ve oynadıkları karakterleri tanımak istemektedirler. League Of Legends karakterlerinden olan Vel’koz karakterinin Vel’koz İtem Dizilimi – Vel’koz İtem Build sizler için derledik. Aşağıda derlediğimiz karakterimizin hikâyesi ve item dizilimini bulabilirsiniz.

Vel’koz

Varlık düzleminin içinde, dışında, altında ötesinde ölümü zihinleriyle anlaşılamayacak bir boşluk vardır. Buraya hiçlik denir, ölümlü veya ölümsüz hiçbir varlık gezemez. Hiçlik ebedîdir ve hiçlik her şeyi tüketir, bu bilgi salt bir gerçekti. Sonra varoluş ortaya çıktı. Herkesin korktuğu bir iblis vardı, tam anlamıyla hiçbir dilde çevrilemiyordu ama hemen hemen adı “yok ederek anlamak” manasına gelen bir ismi vardı. Vel’koz bilgiye açtı, bilgiye olan açlığı bitip tükenmiyordu. Bu açlık dünyanın her köşesine götürdü onu, yıkılıp kurulan uygarlıkları izledi, okyanusların gizemini anlamak için en derinlere indi. Bu bilgileri alıyor ve almasında karşısına çıkan herkesi umursamadan yok ediyordu.

Vel’koz İtem

League Of Legends’in büyücü karakterlerinden olan Vel’koz bu metada destek rolünde oynanış Vel’koz İtem dizilimini sizler için derledik. Dilerseniz bu dizilime bir göz atalım.

  1. Başlangıç itemi olarak Büyü Hırsızının Marifeti ve Can iksiri ile başlayan oyuncular,
  2. Devamında İnfilak Değneği ve Çizme ile büyü gücü ve hareket hızlarını artırmaktadır,
  3. Büyü Hırsızının Marifeti itemini Gerçek Buz Parçasına dönüştüren oyuncular,
  4. Ana item olarak Luden’in Çığlığı ile dizilimlerine devam etmektedirler,
  5. Zhonya’nın Kumsaati ve Gölgealev ile yetenek gücü, cün ve zırh kazanan oyuncular,
  6. Son olarak Morellonomikon ile can ve yetenek güçlerini artırarak item dizilimlerinin son itemini de almış olmaktadırlar.

Bu itemler güncel metada destek rolünde oynarken alınmaktadır. Bu itemler karşınızdaki rakibe göre değişkenlik gösterebilir. Oyunda yetenek kadar item dizilimi de çok önemlidir.