DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:24

Vel’Koz Rün S13 – Vel’Koz Rün Build

Vel’Koz Rün S13 – Vel’Koz Rün Build

Dünya üzerinde en popüler oyunların başlarında yer alan League Of Legends oyununun LoL şeklinde kısaltılması daha popüler bir kullanımdır. Bünyesinde çok sayıda karakter barındırmakta olan League Of Legends her karakter için ayrı bir hikâye ve oynanış tarzı barındırmaktadır. Durum böyle olunca LoL oyuncuları, oynamak istedikleri karakterler için bir kılavuz aramaktadırlar. İşte biz de bu noktada devreye girerek siz değerli oyunculara Vel’Koz Rün S13 – Vel’Koz Rün Build yazımızı hazırladık.

Vel’Koz

            Runeterra’da ortaya çıkan ilk hiçlik yaratığı mıdır bilinmez ama Vel’Koz kadar acımasız, kana susamış ve aynı zamanda zeki bir yaratığın bu topraklarda daha önce görülmemiş olması korkunç bir gerçektir. Akrabaları çevresinde bulunan tüm canlıları yok etmeyi seçerken Vel’Koz, bu canlıların zayıflıklarını bulmak için incelemeyi tercih etmektedir. Her ne kadar incelemeyi tercih etse de iç güdülerine engel olamayan Vel’Koz karşısına çıkan bu güçsüz canlıların birer birer sonunu getirmektedir.

            Vel’Koz Rün

            Vel’Koz rün açısından oldukça zengin bir karakterdir. Büyücülük ve hâkimiyet bazında rünlere sahip olan Vel’koz’un rün dizilimi şu şekildedir.

  1. Büyücülük bazında ilk rün olan Sihirli yıldız rünü oyuncular tarafından %100 oranla seçilen ilk ründür.
  2. Büyücülük kategorisinde seçilen diğer bir rün ise Mana Akışı Yüzüğüdür ve %100 seçilme orana sahiptir.
  3. Yücelik rünü de %100 seçilme orana sahip, büyücülük bazında bir başka ründür.
  4. Büyücülük bazında son rün ise yine %100 oranında olan Kızart rünüdür.
  5. Hâkimiyet tarafında ise ilk rün %100 oranla Kan Tadı rünüdür.
  6. Hâkimiyet bazında son rün ise yine %100 oranla Hazine Avcısı rünüdür.

Velk’Koz oynaması zor karakterler arasında ve büyücü rolünde yer almaktadır fakat yeteri kadar pratik ve doğru rün dizilimi ile bu zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Tabii ki bunun yanında doğru eşyalar da almanız gerekmektedir. Vel’koz karakterini çözdükten sonra oynaması aşırı keyifli bir hâl almaktadır. Sihirdar büyüsü olarak genellikle sıçra ve tutuştur büyüleri tercih edilmektedir. Vel’koz rün yazımız bu şekildeydi.