DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:20

Vi Rün S13 – Vi Rün Build

            Vi Rün S13 – Vi Rün Build

            League of Legends oyununun çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen popülerliğini tıpkı ilk günkü gibi korumaktadır. Hatta korumakla kalmayıp bünyesine yeni oyuncular da kazandırmaktadır. LoL oyunu içinde son güncellemeyle birlikte 160 adet birbirinden farklı karakter bulunmaktadır. Bu kadar fazla karakter barınmasına rağmen her karaktere ayrı ayrı hikayeler ve oynanış tarzları bahşeden LoL oyunu gözde oyun haline getiren özelliklerinden birisi de budur. Oyuncular seçmiş oldukları karakter hakkında bilgi sahibi olmak ve seçtikleri karakterleri sahiplenmek istemektedirler. Biz de değerli oyunculara destek olmak açısından Vi Rün S13 – Vi Rün Build yazısını yazmak istedik. Dilerseniz bugünkü karakterimiz olan Vi karakteri hakkında bilgi vermeye başlayalım.

            Vi

            Hayatını Zaun’un pislik dolu, acımasız ve tehlikeli sokaklarında bir suç makinasına dönüşme yolunda emin adımlarla ilerleyen Vi, kolay sinirlenen, aceleci, etrafında bulunanların korkulu rüyası olan bir kadındır. Çocukluk dönemini yalnız geçiren ve yalnız başına büyüyen vi, dark mizah dediğimiz karanlık bir mizah anlayışı geliştirmiştir. Ellerine geçirdiği devasa büyüklüğe ve güce sahip eldivenleriyle kendi adaletini kendi sağlamaktadır.

            Vi Rün

            Oldukça çeşitli rün skalasına sahip olan Vi karakterin isabet ve ilham bazlarında rün dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. İsabet bazında Yenilmez rünü %94 seçilme oranına sahiptir.
  2. Oyuncular tarafından en çok seçilen rün %99 oranıyla Zafer rünüdür.
  3. Efsane: Sıvışma rünü isabet bazında %79 seçilme oranına sahip bir başka ründür.
  4. Çok popüler olmasa da Son Direniş rünü de oyuncular tarafından %56 oranında seçilmektedir.
  5. İlham bazlı rünlere baktığımız zaman en çok seçilen rün %99 oranı ile Sihirli Pabuçlar rünüdür.
  6. İlham bazlı rünlerin sonuncusu ise Kozmik Sezgi rünüdür bu rün %99 seçilme oranına sahiptir.

Zorluğu ve seçilme oranına bakarsak orta kademelere koyacağımız bu karakteri doğru rün ve build ile oynadığınız taktirde oldukça keyifli bir hâl alabilir. Siz değerli oyuncuların doğru rün seçimi yapabilmesi adına hazırladığımız Vi Rün yazımız bu şekildeydi. Doğru rün seçimi yanında doğru eşyaları kullanmanız aldığınız keyfi iki katına çıkaracaktır.