DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:19

Viego Rün S13 – Viego Rün Build

            Viego Rün S13 – Viego Rün Build

            Çıkışının üzerinden yıllar geçmesine rağmen popülerliğinin günden güne arttığı League of Legends oyunu, çoğu oyuncunun gözde oyunu rolünü sürdürmektedir. LoL oyunu, içinde yüzlerce karakter barındırmaktadır. Bununla da yetinmeyip barındırdığı yüzlerce karaktere, yüzlerce ayrı hikâye ve oynanış stili kazandırmıştır. Durum bu haldeyken lol oyuncuları da kendi seçmiş oldukları karakterleri benimsemek ve onları sahiplenmek adına kendilerine kılavuz arayışlarına girmiştir. Biz de bu yolda onlara bir nebze olsun yarar sağlamak adına Viego Rün S13 – Viego Rün Build yazmak istedik. Dilerseniz Viego karakteri hakkında bilgiler ve viego karakterinin rün dizilimi hakkında bilgiler veren yazımıza Viego karakterini tanıtarak başlayalım.

            Viego

            Viego, çok eskilerde saygı duyulan fakat günümüzde pek de bir önemi kalmamış bir ülkenin eski kralıdır. Binlerce yıl öncesinde kaybettiği karısını tekrardan dünyaya getirmenin yollarını aramaktaydı. Bu yolları ararken çok korkunç bir şey yaptı. Kendi sonunu da sebep olacak Afet adında büyülü bir felaketi istemeden de olsa tetikledi. Bu felakete sebep olan Viego, eskiden bir ülkenin kralı olan bu adam, şimdi iğrenç bir hortlağa dönüşmüştü. Artık eski çekiciliği kalmamış bu adam, darmaduman bir kral olmuştu. Hayattan bir beklentisi kalmayan Viego bu öfkesiyle karşısına çıkan her şeyi acımadan yok etmeye başlamıştır.

            Viego Rün

            İsabet ve ilham kategorileri altında rünleri bulunan Viego, oldukça geniş bir rün skalasına sahiptir.

  1. İsabet bazında Yenilmez rünü %99 oranında tercih edilmektedir.
  2. Zafer rünü ise %100 oranında tercih edilen en popüler ründür.
  3. Son darbe rünü de bu rünleri takip etmektedir ve %73 oranında seçilmektedir.
  4. Fazla popüler olmasa da yine de tercih edilen Efsane: Sıvışma rünü %57 oranında tercih edilmektedir.
  5. İlham bazında en çok tercih edilen rünler arasında %99 oranıyla Sihirli Pabuçlar rünü tercih edilmektedir.
  6. Kozmik Sezgi rünü de %99 oranına sahip bir başka ründür.

Oynaması pek de zor olmayan Viego karakterini yeterince alıştırma yaptıktan sonra büyük bir keyifle oynayabilirsiniz. Siz değerli oyuncular için kolaylık sağlaması açısından yazdığımız Viego Rün yazımız bu şekildeydi.